بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - نسخهی قابل چاپ |
بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - Hussein39 - 02 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام من تو بدست آوردن فالوی گرامر زیر به مشکل برخوردم از این رو که با هیچ کدوم از قواعد بدست آوردن فالو منطبق نیست. [tex]S\rightarrow SS*|SS |a[/tex] من فاکتورگیری چپ از این گرامر کردم و نتیجه شد: [tex]S\rightarrow SS{S}'|a[/tex] [tex]{S}' \rightarrow *| [/tex] |
RE: بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - Riemann - 04 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
به نظر من میشه first S و * و + و $. |
RE: بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - AEM4949 - 08 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام تو صورت سوال ذکر شده فالو و بعد شما ف چ گرفتین؟! میشه بگین چه ربطی به هم دارن؟ |
RE: بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - Hussein39 - 09 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: سلام ربطش که مشخصه عزیز، اگه فاکتور گیری چپ نگیریم می افتیم تو لوپ(البته اینطور بهمون گفتن) |
RE: بدست آوردن فالو در گرامرهایی که دو متغییر به صورت پشت سرهم آمده اند - AEM4949 - 09 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Hussein39 نوشته شده توسط:(08 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: سلام از روش کنکوری استفاده کن(البته اگر برای کنکور میخونی و نه امتحانات پایان ترم):: فالوی S برابر است با هر چیزی که بتونه فورا بعده s بیاد: $ a * + |