مشکل در follow - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در follow - Hussein39 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان اصلا پیدا کردن follow به روش شما خیلی سخته استادمون یک روش گفت سادس بنظرم فقط روی یک نکتش مشکل دارم: ایشون چهارتا قاعده برامون معرفی کردن که میگه: ۱) علامت $ را به (Follow(s اضافه می کنیم(s نماد شروع) ۲)اگر قانون تولید به شکل p-->aXB وجود داشته باشد(a آلفا و B بتا) آنگاه (first(B را به (follow(x اضافه می کنیم. ۳)اگر قانون تولید به شکل p-->aX وجود داشته باشد آنگاه (follow(p را به (follow(x اضافه می کنیم ۴) اگر قانون تولیدی به شکل p-->aXA و A در یک یا چند مرحله به اپسیلون (لامبدا) ختم شود آنگاه (Follow(p را به (follow(x اضافه می کنیم حالا تو مثال [tex]1) E\rightarrow T{E}'[/tex] [tex]2){E}' \rightarrow T{E}'[/tex] [tex]3){E}' \rightarrow \xi[/tex] [tex]4) T \rightarrow F{T}'[/tex] [tex]5) {T}' \rightarrow *F{T}'[/tex] [tex]6) {T}' \rightarrow \xi[/tex] [tex]7) F \rightarrow (E)[/tex] [tex]8) F \rightarrow id[/tex] من به شکل زیر حساب کردم ولی نمی دونم (follow(T ، first تو پرانتز `E درست است یا خیر چرا. جواب های من: [tex]Follow(E)=),$[/tex] [tex]Follow({E}')=Follow(E)[/tex] [tex]Follow(T)=First({E}'),Follow(E),First({E}'),Follow({E}')[/tex] [tex]Follow({T}')=Follow(T)[/tex] [tex]Follow(F)=First({T}'),Follow(T),First({T}'),Follow({T}')[/tex] مرسی بابات راهنماییتون اگه امکانش هست تو مسئله بهم کمک کنید حالا سوال من اینه که چرا قاعده ۲ شامل قانون شماره ۵ نمی شه و همچنین چرا قاعده ۲ شامل قانون شماره ۲ نمیشه |
RE: مشکل در follow - هاتف - ۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)Hussein39 نوشته شده توسط: ادیتور واقعا افتضاحه، من هر قسمت رو با اینتر جدا کردمشما با ابزارها آشنایی ندارید. دقیقا زیر بخشی که متن تون رو تایپ میکنید یه لینکی هست به اسم "نوشتن فرمول در Tex" از طریق اون میتونید اینها رو خیلی منظم و تمیز بنویسید. |
RE: مشکل در follow - AEM4949 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
سلام قانون شماره ۲ اشتباه است.اصلا همچین قانونی نداریم. |
RE: مشکل در follow - Hussein39 - 27 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: سلام درسته اشتباهی نوشتمش، درستش کردم، حالا اگه امکانش هست تو حل مسئله بهم کمک کنید با تشکر |
RE: مشکل در follow - AEM4949 - 27 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
مشکلت دقیقا کجاست؟ جواب هات تقریبا درستن. فقط فالوی E یدونه $ کم داره.همین |