تالار گفتمان مانشت
کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ

سلام
کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟
اینطور که من فهمیدم یک فایلی برای اونها ایمیل شده که نمونه کتاب بانک تست پارسه در اون قرار داره.
اگر کسی هست لطف کنه برامون بذاره تا ببینیم اوضاع این کتابی که میگن به چه صورته.
کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ

ممنون جناب پرین۱۹۳
خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهت بده.

من فکر میکردم این کتاب کنکورهای سالهای اخیر باشه ولی ظاهرا فقط مجموعه تسته.

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ

(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ)پرین۱۹۳ نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  ممنون جناب پرین۱۹۳
خواهش می کنم
چیزی که واسه من ایمیل شده گفته کتاب شامل تستهای کنکورهای ۵ سال اخیره، تستهای منتخب سالهای قبل از اون، دانشگاه آزاد و تالیفی البته به صورت طبقه بندی شده و به ترتیب مباحث هستن.
مشاوره پارسه هم به من همینو گفت ولی چیزی که در نمونه دیدم حس کردم فقط یه مجموعه تسته.
البته اینطور که شما میگید به صورت طبقه بندی شده هست پس با اون چیزی که تو ذهن من بود مشکل پیش میاد. میخواستم اون آخرا هر روز یکی از کنکور سراسری ها را آزمون بدم که ظاهرا با این اوصاف (طبقه بندی شدن سوالات) نمیشه.
بازهم تشکر

کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ

اول تشکر میکنم از دوستی که داره همه جوره با منفی دادن به من از خجالتم درمیاد
دوم اینکه کتاب بانک تست پارسه بر اساس سرفصلها طبقه بندی شده و ظاهرا سال اولی هست که چاپ میشه و دو نفر از دوستام که این کتاب را دارند اون را خوب میدونستند و حل سوالات را مناسب برداشت کردند. هرچند گفتند عاری از غلط نیست ولی تا حالا خیلی غلط توش ندیدند.
منم تصمیم گرفتم یه دونه شو بگیرم. بهرحال رقابت شدید هست و باید همه جوره تلاش کرد از قافله عقب نموند

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - tarannom - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ

(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)پرین۱۹۳ نوشته شده توسط:  نمونه کتاب بانک تست پارسه

سلام.
ببخشید اینکه فقط جوابارو داره پس سوالاش کجان؟
ممنون

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - marjanmoodi - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ

(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  سلام
کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟
اینطور که من فهمیدم یک فایلی برای اونها ایمیل شده که نمونه کتاب بانک تست پارسه در اون قرار داره.
اگر کسی هست لطف کنه برامون بذاره تا ببینیم اوضاع این کتابی که میگن به چه صورته.
چجوری عضو شدین تو همپا؟به منم یاد بدین:دی

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 19 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ)tarannom نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)پرین۱۹۳ نوشته شده توسط:  نمونه کتاب بانک تست پارسه

سلام.
ببخشید اینکه فقط جوابارو داره پس سوالاش کجان؟
ممنون
دعوا سر جوابهای تشریحی هست که پارسه یه نمونه از جوابهای کتاب تستشو برای کسانی که عضو همپا هستند گذاشته.
سوالات که خیلی مهم نیست چی هستند جوابش مهمه. البته سوالاتش هم اینطور دوستمون گفتند منتخب تستهای ۵ سال اخیر هست.

(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ)marjanmoodi نوشته شده توسط:  چجوری عضو شدین تو همپا؟به منم یاد بدین:دی
من عضو همپا نیستم ولی ظاهرا باید یه خرده خرج کنید تا عضوش بشید.
نمیدونم چقدر هست ولی برای اینکه همپا و مشاور پارسه داشته باشید باید یه هزینه ای (نمیدونم ۲۰ بود یا ۵۰ تومن) پرداخت کنید تا اسمتون را ثبت کنند و نام کاربری و رمز عبور بهتون بدن. البته من خودم مستقیم زنگ میزنم تهران و با مشاورای پارسه صحبت میکنم. هرچند مشاوره های جزئی نمیدن ولی مشاوره های کلی خوبی میدن.

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - maryam.raz - 19 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  اول تشکر میکنم از دوستی که داره همه جوره با منفی دادن به من از خجالتم درمیاد
دوم اینکه کتاب بانک تست پارسه بر اساس سرفصلها طبقه بندی شده و ظاهرا سال اولی هست که چاپ میشه و دو نفر از دوستام که این کتاب را دارند اون را خوب میدونستند و حل سوالات را مناسب برداشت کردند. هرچند گفتند عاری از غلط نیست ولی تا حالا خیلی غلط توش ندیدند.
منم تصمیم گرفتم یه دونه شو بگیرم. بهرحال رقابت شدید هست و باید همه جوره تلاش کرد از قافله عقب نموند
حالا ما که عضو همپا نیستیم و فقط آزمون ها ثبت نام کردیم چه جوری باید این کتاب رو بگیریم؟

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zimenswall - 19 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  حالا ما که عضو همپا نیستیم و فقط آزمون ها ثبت نام کردیم چه جوری باید این کتاب رو بگیریم؟
این کتاب اصلا ربطی به همپا و مشاور نداره. به نظرم حتی کسی عضو پارسه هم نباشه بتونه تهیه کنه. من خودم عضو همپا نیستم ولی به سفارش مشاورهای پارسه با این کتاب آشنا شدم. اون فایل هم برای کسانی که همپا بودند فرستاده شده بود.
ظاهرا قبلا یه دور در نمایندگی های درشت پارسه (مراکز استانها) توزیع کردند ولی به خاطر محدودیت چاپ، شاید نمایندگی ها نداشته باشند.
شما کافیه با نمایندگی پارسه شهرتون تماس بگیرید و سفارش بدید.
من خودم به نمایندگی شهرمون سپردم که برام تهیه کنند و اونها گفتند به تهران سفارش میدیم که برامون بفرستند.
قیمتش را هم هنوز نمیدونم چقدره. ولی اگه دیدم خیلی گرونه نمیخرم Big Grin

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - zahra2012 - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ

(۱۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  این کتاب اصلا ربطی به همپا و مشاور نداره. به نظرم حتی کسی عضو پارسه هم نباشه بتونه تهیه کنه. من خودم عضو همپا نیستم ولی به سفارش مشاورهای پارسه با این کتاب آشنا شدم. اون فایل هم برای کسانی که همپا بودند فرستاده شده بود.
ظاهرا قبلا یه دور در نمایندگی های درشت پارسه (مراکز استانها) توزیع کردند ولی به خاطر محدودیت چاپ، شاید نمایندگی ها نداشته باشند.
شما کافیه با نمایندگی پارسه شهرتون تماس بگیرید و سفارش بدید.
من خودم به نمایندگی شهرمون سپردم که برام تهیه کنند و اونها گفتند به تهران سفارش میدیم که برامون بفرستند.
قیمتش را هم هنوز نمیدونم چقدره. ولی اگه دیدم خیلی گرونه نمیخرم Big Grin
من کتاب رو دیدم برای اعضای پارسه ۲۵ درصد تخفیف داره که با وجود این ۲۵ درصد حدود ۲۷ هزار بود البته رشته کامپیوتر، کتابم شامل سوالات طبقه بندی شده ی همه دروس بود مثلن ریاضی مهندسی بخش مختلط، فوریه و ... به ترتیب ،از سال ۸۸ به بعد هر بحثم ممکنه یکی سوال از سوالای منتخب پارسه داشته باشه، ولی برای که این چند سال رو گذاشتم برای آزمون کلی گرفتن از خودم فکر نمی کنم مفید باشه نمیخوام زیاد با سوالا آشنا بشم Shy

RE: کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - yahoo_manesht - 20 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ

(۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ)پرین۱۹۳ نوشته شده توسط:  
(18 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:  ممنون جناب پرین۱۹۳
خواهش می کنم
چیزی که واسه من ایمیل شده گفته کتاب شامل تستهای کنکورهای ۵ سال اخیره، تستهای منتخب سالهای قبل از اون، دانشگاه آزاد و تالیفی البته به صورت طبقه بندی شده و به ترتیب مباحث هستن.
مشاوره پارسه هم به من همینو گفت ولی چیزی که در نمونه دیدم حس کردم فقط یه مجموعه تسته.
البته اینطور که شما میگید به صورت طبقه بندی شده هست پس با اون چیزی که تو ذهن من بود مشکل پیش میاد. میخواستم اون آخرا هر روز یکی از کنکور سراسری ها را آزمون بدم که ظاهرا با این اوصاف (طبقه بندی شدن سوالات) نمیشه.
بازهم تشکر

اون چیزی که شما تو ذهنته رو پوران پژوهش داره. ۷ سال آخر به صورت متمرکز و مشابه کنکور. البته فقط واسه سراسریش بود اون کتابی که من گرفتم ولی فکر می کنم همین کافی باشه

کسی هست عضو همپای پارسه باشه؟ - m_molodi - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ

یچه ها اگه امکان داره سوالاتو بگذارید ممنون میشدم . سپاســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.