![]() |
هرس آلفا بتا با عنصر شانش - نسخهی قابل چاپ |
هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سلام بر دوستان از کسانی که هرس آلفا بتا با "عنصر شانس" رو فهمیدن، خواهش دارم که یه مثال بزنید و یا یه خورده در موردش توضیح بدید چون واقا نمیدونم میخواد چیکار کنه، اینقدر هم تو گوگل سرچ زدم که سرگیجه گرفتم. ![]() اگه کسی میتونه یه مثال بزنه. من با خود هرس آلفا بتا مشکلی ندارم، با عنصر شانسش مشکل دارم پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - mhd3 - 20 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
سلام. من همون مثال راهیان رو براتون توضیح میدم. (شکل۱- سودمندی بین ۱تا۶) F حداکثر مقداری که میتونه داشته باشه ۱ است، پس سودمندی F، یا ۱ یا کمتر از ۱ میشه. از اونجایی که سودمندی بین ۱ تا ۶ است پس امکان نداره کمتر از ۱ بیاره و شاخه سمت راست F هرچی باشه از ۱ کمتر نیست پس نیازی به بررسی نیست، هرس میشه. (دیگه خیلی توضیحم Detailed بود!! ![]() (شاخه هایی که با قرمز مشخص شدند، به دلیل مشابه هرس شدند!) برای اینکه شاخه سمت راست C بررسی بشه باید: (a(A)<expectiminimax(c (منظورم از a همون آلفاست!! ![]() وگرنه اگر بیشتر باشه بازیکن max اصلا به این شاخه نمیره چون سودمندی شاخه های دیگر برایش بیشتر است. پس شاخه سمت راست C هرس میشه. پس باید ببینیم رابطه بالا برقراره؟؟ ??+۰/۶>3.4 اگر فرض کنیم شاخه سمت راست C حداکثر مقدار ۶ رو داشته باشه، داریم: ۶*۰/۴+۰/۶<3.4 پس رابطه بالا برقرار نیست و C هرس میشه. (J هم به دلیل مشابه هرس میشود.) [attachment=14199] -------------------- (شکل۲- سودمندی بین ۳- تا ۳+) سودمندی F حداقل میتونه ۳ باشه و چون سودمندی گره ها بین ۳- تا ۳+ ، پس شاخه دیگر F هرچی باشه از ۳ بیشتر نمیشه، پس هرس میشه... برای بررسی شاخه سمت راست C باید داشته باشیم: (expectiminimax( C )<B(A (اینجا هم منظورم بتا بود!) اگر حداقل مقدار رو برای G در نظر بگیریم داریم: ۱-<(3-)*3+0.5*0.5 پس شاخه سمت راست G هرس میشود... [attachment=14198] ----------------------- هر قسمتشو که متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم یا اگر مثال دیگه ای خودتون دارید بذارید تا حل کنیم... |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
خیلی خیلی ممنون، لطف کردید! کاملا متوجه شدم. اگه سوال دیگه ای داشتم حتــما میپرسم ازتون. مـــــــرسی |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 22 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
مجددا سلام. ببخشید اگه میشه بگید کدوم گره ها در شکل زیر حذف میشن. خودم حلش کردم ولی به نظرم حلش مشکل داره. سودمندی در بازی ۱ تا ۱۰ و انتخاب شاخه ها به کمک پرتاب سکه انجام میشود. باتشکر |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - mhd3 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: اگه میشه بگید کدوم گره ها در شکل زیر حذف میشن. عکس باز نمیشه. دوباره بذارید |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
ببخشید، عکس رو چک نکردم بودم. حالا دوباره تو پست قبلی قرار دادم.(پست قبلی رو ویرایش کردم) ممنون |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - mhd3 - 24 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
توضیحاتش کاملا مثل قبله. هر قسمتشو متوجه نشدید بگید ![]() [attachment=14233] |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 24 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
این سوال، سوال آزمونهای پارسال مدرسان بوده و هرس شده ی آن به صورت زیر است: اگه میشه یه نگاه بندازید. ممنون |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - mhd3 - 24 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: این سوال، سوال آزمونهای پارسال مدرسان بوده و هرس شده ی آن به صورت زیر است: اشتباه کرده. ببینید برای عنصر شانس وسطی expectiminimax رو گرفته ۵/۲=۳/۲+۱/۲ جواب جمع بالا میشه ۴/۲ نه ۵/۲ این یعنی اشتباهی فرزند چپ G رو ۱ دیده اما تو جواب جمع، همون مقدار اصلی ( ۲ ) حساب کرده!!! اگه فرزند چپ G رو ۱ بگیریم ۸ هرس میشه. ولی اشتباه کرده |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - sixsixsix - 25 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
اکی. واقعا ممنون از راهنمایی هاتون و کمکی که بهم کردید موفق باشید |
RE: هرس آلفا بتا با عنصر شانش - mhd3 - 26 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۵ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: اکی. واقعا ممنون از راهنمایی هاتون و کمکی که بهم کردید خواهش میکنم. وظیفه بود |