تالار گفتمان مانشت
فروش پک ارشد پارسه (نو) - نسخه‌ی قابل چاپ

فروش پک ارشد پارسه (نو) - mehrnaaz - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ

سلام بچه ها.
خدا قوّت..

من یک پک ارشد پارسه (شامل تمام کتاب های کنکور کامپیوتر)برای رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار گرفتم،البته کتاب های ارشد هوش رو هم گرفتم.
اما چون وقتی نتایج آزاد اومد،تصمیم گرفتم آزادم رو برم،این کتاب ها نو موندن و حتی از داخل ساکشون هم در نیومدن.
قیمتی که خودم خریدمشون،با کتابهای اضافه هوش،شد ۳۲۸۲۰۰ تومن (فاکتورش هست)؛
اما اینجا اگر کسی مایل به خریدشون هست،۲۷۰ تومن می فروشم، این هم چون من از اطلاعات بچه های اینجا و نوشته های اینجا خیلی استفاده کردم و به همین خاطر این قیمت این پک رو می فروشم.

اگر کسی مایل به خرید این پک هست،لطفاً با پیام خصوصی بهم بگه که برای ارسالشون هماهنگ کنیم.

فروش پک ارشد پارسه (نو) - A V A - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ

سلام
من سیستم حقیقت رو میخوام ، اما شما پک گفتین، فک نمیکنم کار خوبی باشه چون اکثرا بحث هست سر پارسه که چرا پک میده!!! حالا شمام که بخواین پکی بفروشین واقعا انصاف نیس

فروش پک ارشد پارسه (نو) - mehrnaaz - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ

خب باید بهم حق بدید؛ من پک خریم و الان بخوام دونه دونه بفروشم کتاب ها رو،بدیهیه که ضرر می کنم چون هیچ تضمینی نیست که همه ی کتابهای پک به فروش برن.
به هر حال من خودم هم پک خریدم؛ بی انصافی زمانی بود که من پک نخریده بودم و می خواستم پک بفروشم.
ضمن اینکه من بیشتر از ۵۰ تومن از پول کتابها رو که میشه پول چهار تا کتاب رو نمی گیرم...بازهم بی انصافیه؟

فروش پک ارشد پارسه (نو) - A V A - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ب.ظ

چی بگم...
امیدوارم اینطوری فروخته شه اما اگر نشد و نظرتون عوض شد، من ساختمان داده و آمار و سیستم عاملو میخوامSmile منتظر خبرتون هستم
تا الان جدی پیگیر خریدشون نبودم و دیر به فروش مانشت میرسیدم اما اینبار منتظر میمونم که ببینم شما چیکار میکنیدSmile