تخلف موسسات یا پول گرفتن قبولی ها... - نسخهی قابل چاپ |
تخلف موسسات یا پول گرفتن قبولی ها... - hoomanab - 15 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام به همه دوستان . خسته کنکور نباشید. من امروز همینطوری رفتم سایت پارسه لیست قبولی پارسالشو نگاه کنم به مورد عجیبی برخوردم. اسم چند نفر که توی موسسات دیگه هم بود ،مثل مدرسان و ماهان، توی لیست قبولیش زده بود؟! موسسات با هم تبانی کرده اند آیا؟ دانشجوها خریده شده اند آیا؟! پاسخ چیست |
RE: تخلف موسسات یا پول گرفتن قبولی ها... - zimenswall - 15 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان . خسته کنکور نباشید. من قبلا این را در انجمن گفته بودم و باز هم اینجا میگم. سال پیش یکی از دوستام ماهان ثبت نام کرده بود در کنارش آزمون جامع آخری پارسه هم ثبت نام کرده بود. رتبه این دوست ما شد حدود ۱۰۰ امسال دیدم پارسه اسمشو زده توی لیست داوطلبهای خودش. تبانی وجود نداره. بلکه اگر داوطلبی حداقل در یک آزمون و یا یک کلاس موسسه ای شرکت کنه و رتبه بیاره ، اون موسسه سریعا اسم دانشجو را در لیست داوطلبهای خودش قرار میده. |
RE: تخلف موسسات یا پول گرفتن قبولی ها... - eh3an2010 - 16 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان . خسته کنکور نباشید. بله دوست عزیز تبانی شده و ما شما رو مسئول میکنیم حق ما رو از این موسسات بگیرین شما تا ۱۸ بهمن دنبال کاراش باش ما هم از ۱۹ بهمن به بعد بهت ملحق میشیم و زنگ درشون و میزنیم فرار میکنیم!!!! نارحت نشو شوخی کردم ولی کنکورم حاشیه داره از فوتبالم بیشتر بری حاشیه باختی!! |