![]() |
آزاد ۸۹ ساده سازی گرامر مستقل / - نسخهی قابل چاپ |
آزاد ۸۹ ساده سازی گرامر مستقل / - zimenswall - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
سلام در پوران یه ساده سازی انجام داده به این شکل: [tex]S\rightarrow a | aA | B[/tex] [tex]A\rightarrow aB [/tex] [tex]B\rightarrow Aa | a [/tex] و برای حذف قانون یکه، کلا قانون B را از گرامر حذف کرده و نتیجه را این داده : [tex]S\rightarrow a | aA | Aa[/tex] [tex]A\rightarrow aAa | aa [/tex] من تا حالا توی ساده سازی اینجوریشو ندیده بودم. آیا اینجا درست حل کرده یا من چیزی هست که بلد نیستم؟ |
RE: ساده سازی گرامر مستقل / آزاد ۸۹ - Riemann - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط: سلام سلام بله اینجور درسته اینطور کار کرده که هرچی سمت راست B هست رو آورده و توی هر جایی که توی قانون های دیگه B وجود داره به ازای همه سمت راستی های B جایگزین کرده، بعد از این عمل دیگه B دسترس پذیر نمیشه و حذف میشه. |
RE: ساده سازی گرامر مستقل / آزاد ۸۹ - zimenswall - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلامB که با A دسترس پذیره. [tex]S\rightarrow a | aA | Aa[/tex] [tex]A\rightarrow aB [/tex] [tex]B\rightarrow Aa | a [/tex] |
RE: ساده سازی گرامر مستقل / آزاد ۸۹ - Jooybari - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط: B که با A دسترس پذیره. سلام. اگه یه غیرپایانه خودش رو فراخوانی نکنه میشه کل عبارت سمت راستش رو با فراخوانی های خودش جایگزین کرد واونرو حذف کرد. اینجا B رو در داخل A و S قرار داده و حذفش کرده. میشه به طریق مشابه A رو هم حذف کرد و داخل S و B قرار داد. [tex]S\to a|aaB|B[/tex] [tex]B\to a|aBa[/tex] |
RE: ساده سازی گرامر مستقل / آزاد ۸۹ - zimenswall - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: اگه یه غیرپایانه خودش رو فراخوانی نکنه میشه کل عبارت سمت راستش رو با فراخوانی های خودش جایگزین کرد واونرو حذف کرد. تشکر این نکته را نمیدونستم. |