![]() |
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی میگید - نسخهی قابل چاپ |
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی میگید - negin - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی مگید اصلا در انتخاب رشته شرکت نمی کنند |
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی میگید - هاتف - ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
خوب رسمش همینه دیگه! سایت که پا گرفت، موسس میره به زندگیش میرسه، کمتر سر میزنه و اعضا عموما سایت رو می چرخونن ![]() |
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی میگید - fatima1537 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ
مگر حتما باید یکی همیشه دستمون رو بگیره و همش به ما راهنمایی کنه. ما می تونیم تو این محیط مجازی که ایشون درست کردن تبادل اطلاعات داشته باشیم و به نظرم کلی ثواب کردن.چون من یکی که از منابع خوب و راهنمایی دوستان و خیلی چیزهای دیگه تو این سایت استفاده مجانی بردم . کلی تجربه بدست آوردم و انگیزه پیدا کردم یه نفر که مجاز شده خودش بر اساس علاقه و مسائلی که در زندگیش مهمند مثل نزدیکی به خانواده انتخاب می کنه مگه نه؟ به نظر من انتخاب بین چند دانشگاه خوب زیاد نیاز یه راهمنایی خاصی نداره و در زندگی فرد تاثیر گذار نیست این خود فرد هست که با استفاده از تلاش و هوش، خودش رو حین تحصیل بالا بکشه |
من که میگم آقای تنهایی مانشت را رها کرده شما چی میگید - هاتف - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
نفهمیدم الان! این انتقاد بود به حرف من؟!! من که چیزی نگفتم که! |