فصل گراف ها - نسخهی قابل چاپ |
فصل گراف ها - ezra - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ
سلام دوستان همونطور که می دونید یکی از مهم ترین فصل های طراحی الگوریتم فصل گراف ها هست ! من کتاب آقای مقسمی رو دارم میخونم که این فصل رو تحریر نکردن ایشون ! سوالم اینه که فصل گراف های ساختمان داده رو بخونیم کافیه !؟؟ (مثلاً ساختمان پوران ) |
RE: فصل گراف ها - pooyaa - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: سلام آقای مقسمی تویه مقدمه کتاب الگوریتمش نوشته برای فصل گراف به کتاب ساختمان داده اینجانب فراجعه فرمایید و گفته من و بعضی اساتید معتقدیم باید گراف در درس ساختمان داده ها تدریس بشه اما اینکه گراف کتاب ساختمان مقسمی کامل هست یا نه رو نمیدونم! |
RE: فصل گراف ها - ezra - 01 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
منم همین رو میخوام بدونم ؟!!! |
RE: فصل گراف ها - sand - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: سلام از بچه های مانشت یکی میگفت گراف برای بچه های معماری کامپیوتر و علوم کامپیوتر همون مقسمی کافیه ولی برای بچه های آی تی شاید کافی باشه برای بقیه اصلا کافی نیست ... و باید فصل های ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ از clrs خونده بشه . من خودم آی تی هستم ولی الآن وقت خوندن از روی clrs رو ندارم. |
RE: فصل گراف ها - tarane1992 - 08 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ب.ظ
ببینید فصل گراف ساختمان با گراف طراحی الگوریتم یکی هستش من کتاب مقسمی رو قبول دارم خوبه فقط اگه میخوای کامل تر در مورد گرا ف ها بدونی فصل گراف طراحی الگوریتم پارسه بیشتر از مقسمی مسایلو باز کرده و خوبه و همین طور فصل گراف ساختمان گسسته هم خوبه یه جاهایی کمک بگیری ازش. |
RE: فصل گراف ها - ezra - 09 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
یعنی فصل گراف ساختمان داده ی پوران کافی نیست ؟ |