چرا زبان a^i b^j c^k مستقل است؟ باشرط k>min i,j - نسخهی قابل چاپ |
چرا زبان a^i b^j c^k مستقل است؟ باشرط k>min i,j - zimenswall - 29 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
سلام دو تا سوال در کنکور آزمایشی دیدم به شکل زیر [tex]a^i b^jc^k | k>=min(i,j)[/tex] [tex]a^i b^jc^k | k<=max(i,j)[/tex] هرچی فکر کردم نتونستم ترتیب پر شدن و خالی شدن پشته رو واسه خودم تجسم کنم که چه جوریه. اگر دوستان کسی هست که میتونه کمک کنه ممنون میشم. |
RE: چرا زبان a^i b^j c^k مستقل است؟ باشرط k>min i,j - Jooybari - 30 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سلام. ۱- [tex]S\to A|BC[/tex] [tex]A\to aAc|Ac|D[/tex] [tex]B\to aB|\lambda[/tex] [tex]C\to bCc|Cc|\lambda[/tex] [tex]D\to bD|\lambda[/tex] ۲- [tex]S\to A|BC[/tex] [tex]A\to aAc|aA|D[/tex] [tex]B\to aB|\lambda[/tex] [tex]C\to bCc|bC|\lambda[/tex] [tex]D\to bD|\lambda[/tex] |
RE: چرا زبان a^i b^j c^k مستقل است؟ باشرط k>min i,j - zimenswall - 30 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. بازهم تشکر آقای جویباری. پس اینطور که من فهمیدم با ماشین پشته ای قطعی نمیشه پیاده اش کرد و فقط با ماشین پشته ای غیرقطعی قابل پیاده سازی هست. |
RE: چرا زبان a^i b^j c^k مستقل است؟ باشرط k>min i,j - Jooybari - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ق.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ق.ظ)zimenswall نوشته شده توسط: پس اینطور که من فهمیدم با ماشین پشته ای قطعی نمیشه پیاده اش کرد و فقط با ماشین پشته ای غیرقطعی قابل پیاده سازی هست. درسته. |