۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - نسخهی قابل چاپ |
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۲۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ داور؟ راهنما؟ مشاور؟ |
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - maryam... - 27 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
فک کنم واحد پژوهشی..... |
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - yasemi - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
اگه مقاله بدی اضافه می شه وگرنه نمره ای در کار نیست! |
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - دریایه آبی پر تلاطم - ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
یعنی واحد پژوهشی نمره رو میده؟استاد راهنما و.... دخالتی ندارند؟ |
۲ نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - maryam... - 28 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ
تا اون جایی که من میدونم این دو نمره برای مقاله است و بستگی داره مقاله ها کجا چاپ بشه مثلا مجلات معتبر خارجی دو نمره. مجلات علمی پژوهشی یک و نیم نمره. مجله علمی ترویجی یه نمره کنفرانس های داخلی(فک کنم) نیم نمره.... البته برای دانشگاه ما این جوریه و تا جایی که میدونم بقیه هم این دو نمره رو برای مقاله گذاشتن..... |
RE: 2 نمره ی باقی مانده پایان نامه ارشد دانشگاه ازادیها رو کی میده؟ - MoonRise - 28 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
فایل نحوه ی امتیاز بندی در دانشگاه آزاد رو براتون ضمیمه کردم [attachment=13878] |