تنظیم جلد پایان نامه - نسخهی قابل چاپ |
تنظیم جلد پایان نامه - لاله عباسی - ۲۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ق.ظ
سلام من و دوستم پایان نامه مشترک دارم هر دو رشته آی تی هستیم .من گرایش مهندسی آی تی و دوستم گرایش تجارت الکترونیک، حالا من نمی دونم روی جلد پایان نامه هر دو گرایش رو چطوری بنویسم؟ مثلا پایان نامه کارشناسی فناوری اطلاعات و ارتباطات گرایش:تجارت الکترونیک-فناوری اطلاعات اسم دوستم اسم خودم یا پایان نامه کارشناسی فناوری اطلاعات اسم دوستم-گرایش تجارت الکترونیک اسم خودم- گرایش فناوری اطلاعات کلا استاندارد در این مورد چیست؟ حتما باید گرایش رو نوشت؟ با سپاس رستگار بمانید. |
تنظیم جلد پایان نامه - azad_ahmadi - 27 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
سلام. بهتره با مدیر گروه تون در این مورد صحبت کنید تا ایشون راهنمایی لازم رو بحضورتون برسونند. پیشتر حتما از صحت اطلاعاتی که درج میکنید اطمینان داشته باشید تا هزینه و وقتتون هدر نره. موفق باشید. |
تنظیم جلد پایان نامه - لاله عباسی - ۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان آیا استفاده از همترازی justiy در تنظیمات پایان نامه اجباری است؟ من در پایان نامه این مورد رو رعایت نکردم(نوشته هایم به سمت چپ یکدسته و زیرهم نبودن) استاد تذکر دادند و به من گفتند این پایان نامه ها محتوا که ندارند لا اقل ظاهر درستی باید داشته باشند. برای من سواله استاد یبارهم ازمن در مورد اینکه مثلا نمودار ها رو توضیح بده یا ... هیچ نکته ای از من نپرسیدن و فقط ایراد نگارشی گرفتند منم هاج و واج به استاد نگاه می کردم که ای بابا این همه سرچ کردم ، خودم رشنال رز یاد گرفتم ، کتاب خوندم کار کردم حالا فقط استاد دارن ایراد تایپی میگیرن.البته ناگفته نمون که من فقط یکبار برای پروژه با استاد صحبت کردم فکر کنم بابت این قضیه ناراحتن آخه به نظر شما وقتی استاد بگن تو سه هفته شما می تونید پروژتونو تموم کنید و یک نمونه پروژه هم بدن شما چی فکر میکنید؟ من وقتی استاد این طوری گفتن خیلی ناراحت شدم پیش خودم گفتم وای خودم باید پروژه رو کارکنم این طور که معلومه ازاستاد کمکی به ما نمیرسه. |