تالار گفتمان مانشت
درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - ۱-۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ

سلام
اگر جای مناسبی برای سوال پرسیدنم نیست معذرت میخوام، ناشیم دیگه؟؟
کسی cd مقالات چاپی این کنفرانسو داره؟ مقاله شماره ۲۳۲ رو میخواستم. اگه کسی داره برام بزاره ممنون میشم.

درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ

مقاله رو در بخش درخواست مقالات قرار بدید شاید دوستان داشته باشن یا بتونن براتون تهیه کنن و در اختیارتون بذارن.

درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - ۱-۱ - ۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ

کسی تو این کنفرانس شرکت نکرده؟ این مقاله رو خیلی لازم دارم، کسی نیست بدادم برسه؟

درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - انرژی مثبت - ۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ

عنوان مقاله رو تو بخش درخواستهای اعضا بذارید شاید بتونن براتون دانلود کنن.

RE: درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - abraham - 19 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ

(۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ)۱-۱ نوشته شده توسط:  کسی تو این کنفرانس شرکت نکرده؟ این مقاله رو خیلی لازم دارم، کسی نیست بدادم برسه؟

من شرکت کردم هنوز سیدی مقالات رو برام پست نکردن هر موقع پست کردن برات ارسال میکنم

RE: درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - ۱-۱ - ۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ

(۱۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)abraham نوشته شده توسط:  
(19 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ)۱-۱ نوشته شده توسط:  کسی تو این کنفرانس شرکت نکرده؟ این مقاله رو خیلی لازم دارم، کسی نیست بدادم برسه؟

من شرکت کردم هنوز سیدی مقالات رو برام پست نکردن هر موقع پست کردن برات ارسال میکنم

ممنون، خدایا شکرت بالاخره یکی بدادم رسید.

درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - ۱-۱ - ۲۵ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ

cd مقالاتو براتون ارسال نکردن؟
به جان خودم خیلی این مقاله رو نیاز دارم!!

RE: درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - sepid - 26 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ

بفرمایید:

RE: درخواست مقالات کنفرانس ملی بازیابی اطلاعات درمهندسی کامپیوتر - ۱-۱ - ۲۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط:  بفرمایید:

کاری جز تشکر کردن از دستم بر نمیاد.
ممنون ی دنیا.