کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۴۷ - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۴۷ - moji67 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ ب.ظ
۳۳/۳۳ زبان عمومی وتخصصی ۴۰/۹۵ دروس پایه /ریاضی ۱و۲-امارواحتمال -مبانی کام ۵۳/۳۳ ریاضیات گسسته ۴۰/۰۰ ساختمان داده هاوالگوریتمها ۲۴/۴۴ اصول سیستمهای کامپیوتری ۳۵/۵۶ نظریه اتوماتاوزبانها ۲۴/۴۴ انالیزعددی معدل موثر: ۱۴/۹۹ |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
سلام تبریک میگم |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - matu - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
تبریک میگم میتونید با مقایسه این کارنامه با کارنامه من تاثیر زبان و ساختمان و بفهمید من تقریبا همه درسامو بجز این دو درس از ایشون بهتر زدم مخصوصا عددی(۶۰>24) |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - parsaNA - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ق.ظ
تبریک |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - Fardad-A - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ
تبریک. موفق باشید. |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - moji67 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
چیزی که خودم میدونم اینه که رقابت امسال به شدت سنگین بوده! خودم با یه حساب سرانگشتی متوجه شدم که فاصله من با نفر ۳۱ام که کارنامه شو گذاشته بوده (یعنی ۱۶ رتبه) ۴ تا تست ضریب ۳ هستش . یعنی هر تست تقریبا ۴ نفر جابجا میکنه. منابع رو هم ایشالله اعلام میکنم. |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - delta - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ
تبریک دوست عزیز |
کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - mehrdel2002 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
منم تبریک میگم.موفق باشی |
RE: کارنامه رتبه ۴۷ علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)moji67 نوشته شده توسط: چیزی که خودم میدونم اینه که رقابت امسال به شدت سنگین بوده! خودم با یه حساب سرانگشتی متوجه شدم که فاصله من با نفر ۳۱ام که کارنامه شو گذاشته بوده (یعنی ۱۶ رتبه) ۴ تا تست ضریب ۳ هستش . یعنی هر تست تقریبا ۴ نفر جابجا میکنه.من توی حداقل ۶ تا تست بی دقتی کردم اینجوری که شما میگین بدون این بی دقتیها میشدم ۲۸ !! |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۴۷ - moji67 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ
منابعی که خوندم: ریاضی ۱ و ۲ پوران پژوهش. عاااالیه. عالی! نکات خلاصه و مفید همراه تست. نمیرسیدم همه تستارو بزنم خیلی زیاد بود. ولی تستهای مابین درسشو و تست های درجه ۱ و ۲ هر فصل رو چندین بار خوندم. آمار پارسه. به شدت توصیه میشه. آمار هیچی نبودم ولی تو کمتر از دو هفته همه چی عوض شد. خیلی ساده گفته حال میکنی. مبانی چیزی نخوندم همون چیزایی که بلد بودم از برنامه نویسی. همچین خوب هم نزدم. گسسته پوران پژوهش . چندین بار خوندمش. همهی فصلاش احتیاج به خوندن نداره.مهمترین فصلش هم گرافه. ساختمان داده پوران پژوهش. (بعدا طراحی الگوریتم مقسمی هم خریدم خوندم.) اصول سیستم: معماری پوران پژوهش. همهی فصلاش احتیاج به خوندن نداشت. کتاب خیلی خوبیه. نظریه اتوماتا: مقسمی. بد نبود. نکات خوبی داشت. تستاش هم خیلی خوب نبودن. پوران هم یه نگاه انداختم که اصلا خوب نبود! کتاب شاخی پیدا نکردم. انالیز عددی: من خودم از روی محاسبات عددی پارسه نکات خوبی پیدا کردم. ولی آنالیز عددی پوران پژوهش فک کنم بهتر باشه. ****************************************************************************** یه سری تجربه: پارسال یه ماه قبل کنکور خوندم و تجربه خوبی بدست آوردم. کل تابستون قصد داشتم IT امتحان بدم و یه دور درساشو تموم کردم ولی پشیمون شدم و علوم کامپیوتر امتحان دادم. به عبارتی از مهر شروع کردم ولی تنها درسی که از تابستون به دردم خورد گسسته بود که درصد خوبی هم داشتم. حتما حتما از تابستون شروع کنین و یه دور همه درسا رو تموم کنین. (حداقل آخر تابستون درسارو بلد باشین ک برین سراغ تستها) دو هفته آخر کتابهای زیر رو خریدم و خوندم: طراحی الگوریتم مقسمی. نکات و تستاش به درد بخور واسه علوم کامپیوتر هستن. تست های سال ۷۹ تا ۸۷ مقسمی علوم کامپیوتر تست سال ۸۸ مقسمی همه گرایش های کامپیوتر تست سال ۸۹ مقسمی همه گرایش های کامپیوتر حالا میرسیم به زبان. من تا ماه آخر زبان نخوندم ولی یه حرکت نسبتا خوب زدم. تستای زبان کل کنکور علوم کامپیوتر رو خوندم و لغت های ناآشناشو نوشتم. کنکور ۸۸ و ۸۹ مهندسی و آی تی رو هم همینطور. چندتا لغت ازشون تو کنکور ۹۰ اومد !!! بهتون هم میگم که منابع بقیه رو با منابع من یجا کنار هم بذارین و ببینین کی با چه منبعی درصد بیشتری زده. همون منبع رو بخونین. در ضمن ازونجایی که اکثر سوالات آنالیز عددی جبر خطی عددی هست من خودم منبع خوبی گیر نیاوردم واسه همین سوالات کنکورهای قبل رو به همراه جوابش نکته برداری کردم و یه سری نکته هم تو جزوه پارسه پیدا کردم. همین ۲۵ درصدی هم که زدم آخرش از همین آنالیز عددی بوده !! |
کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۴۷ - polarisia - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۸ ب.ظ
تبریک! |
RE: کارنامه رشته علوم کامپیوتر رتبه ۴۷ - mona23 - 03 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ
تبریک میگم. |