کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - Br2012 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ب.ظ
آقا پیشنهاد شما چیه خودم نظرم اینه: ۱/شریف ۲/تهران ۳/امیر کبیر ۴/شهید بهشتی ۵/علم و صنعت یا تربیت مدرس یا... اصلا به نظر شما کدومو میرسونم |
رتبه ۱۸۷ نرم و۲۵۶ هوش - Br2012 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ
درصد هام: زبان: ۴۶ ریاضی:۵/۲۶ مشترک : ۴۶ تخصصی نرم: ۲۰ آقای تنهایی به نظر شما ۶ انتخاب اولم چی باشه؟! نبود کسی؟! |
رتبه ۱۸۷ نرم و آقای تنهایی لطفا پیش نهاد شهر بدید - Br2012 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
۴ انتخاب اول که مشخصه واسه انتخاب بعدی چه پیشنهادی دارین؟ و کدوم انتخاب قبولی قطعی هست و کدوم احتمالش زیاده |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - inteligentium - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
رتبه هوشتون چند بود؟ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - Br2012 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ب.ظ
۳۶۶ شد |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - robot110 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون با رتبه ۲۰۳ در گرایش نرم کجا قبول میشم؟ زبان: سفید دروس مشترک:۵۲ ریاضی:۱۰ دروس تخصصی(نرم):۲۰ رتبه نرم:۲۰۳ در هوش: ۲۹۹ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - Br2012 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ
به نظرم اصفهان روز نرم اما با توجه به افزایش ظرفیت یه احتمال کم هم به تهران باید داد |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - esi - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام دوستان اولا تبریک می گم رفیق. کوله بارتو بستی رفتی اما ما موندیم، به اختلاف کارنامه من و تو دقت کن، خیلی جالبه زبان:۱۵ ریاضی:سفید مشترک:۴۵ نرم:۲۲ هوش:۱۳ اما رتبهها (خودت چی فکر می کنی بشه، این همه اختلاف !!!!!!!!!) نرم:۴۳۵ هوش:۵۲۷ برایه چی، من که نمی دونم !!!!!!!!!!!! (۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: درصد هام: تبریک می گم. نظر من اگه بخوای: ۱-تهران ۲-امیر کبیر ۳-علم و صنعت ۴-بهشتی ۵-شبانه شریف ۶-شبانه تهران ۷-شبانه امیر کبیر ۸-شبانه علم و صنعت ۹-روزانه صنعتی اصفهان که حتمیه راستی شما هم به اختلاف کارنامه منو خودت یه نگاه بنداز جالبه: زبان:۱۵ ریاضی:سفید مشترک:۴۵ نرم:۲۲ هوش: ۱۳ که اختلاف چندانی نیست جز زبان که ضریب ۱ داره. اما رتبه های افتضاح من: نرم:۴۳۵ (خودت باورت میشه رفیق !!!! من با چه امیدی زنده باشم وقتی مشترک رو ۴۵ بزنم و رتبم بشه ۴۳۵ !!!!) هوش:۵۲۳( اینو دیگه نمی تونی باور کنی، تازه من تخصصی هوشم زدم ولی شما نزدین، وجدان جای من بودی سکته نمی کردی ) خودت کلاتو قاضی کن بعد بگو چرا اینطوری شده !!! مشکل من چیه مشکل من ۵ درصد ریاضیه !!!!! خدایا ....... |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - robot110 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: به نظرم اصفهان روز نرم سلام منم بهت تبریک میگم رتبت خیلی خوبه. من فعلا دارم بررسی میکنم فقط داخل شبانه زدن اصفهان نسبت به روزانه شیراز و مشهد موندم؟! اگه میتونی منو راهنمایی کنی خیلی ممنون میشم! راستی شما شبانه دانشگاه های تهران را به روزانه اصفهان ترجیه میدید؟! |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - Br2012 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ)esi نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام دوستان نه مشکل ۵ درصد ریاضی نیست مشکل ۴۶ درصد زبانه نه من خودم روزانه اصفهانو به شبانه تهران ترجیح می دم خوب شک نکن که دانشگاه شیراز روزانه قبل اصفهان باید زد دانشگاه شیرازمم هم خیلی عالیه |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - robot110 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ ب.ظ
نگفتی شما شبانه دانشگاه های تهران را به روزانه اصفهان ترجیه میدید؟! |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - Br2012 - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ
یه پست بالاتر از آخرین پستت گفتم id yshoo: bahman_1234br |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۲۰۳نرم افزار - esi - 05 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ)br2011 نوشته شده توسط:درسته اما این همه اختلاف !!!!!!!! به خاطر ۳۱ درصد زبان تویه نرم(05 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ)esi نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)robot110 نوشته شده توسط: سلام دوستان ام تویه هوش، اختلاف زبان من و شما ۳۱ درصده ولی در عوض من ۱۳ درصد هوش زدم که با احتساب ضریب ۲ و بدون درنظر گرفتن تراز و انحراف معیار برابر ۲۶ درصد زبانه یعنی اختلاف ما میشه فقط ۵ درصد زبان با ضریب ۱ !!!!!!!!!!!!!! که اختلاف رتبمونو از ۲۲۴ شده !!!!!!!!!(شما ۲۹۹ و من ۵۲۳) نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟ به هر حال من برات آرزوی موفقیت می کنم و آرزوی قلبیمه که تهران قبول شید. من امسال خیلی بدشانسی آوردم، پایگاه نمی دونم چرا ۳ تا غط زدم و درصدم شد ۲۲، اگه اون سه تارو درست میزدم میشدم ۴۲ و احتمالن هول و هوش ۲۰۰ میشدم، اگه خدا نخواد کسی قبول شه کسی نمی تونه جلوشو بگیره، شاید صلاح من این بوده امسال قبول نشم اما انصاف نبود به خاطر ۳ تا بی دقتی بچه گانه اونم تو درس آسونی مثل پایگاه این اوضام بشه . رتبه های ۲۶و و و ۳۶ و ۴۲و ۳۴ .و... پارسم کجا و این کجا . بگذریم که همه کارا دست خداست و تلاش ما سهمه اندکی داره. ان شااله ساله بعد کارنامه مو نشون میدم تا جبران اشتباهاتمو(یعنی ۵ درصد زبان ضریب ۱، اما با این حرف و حدیثا دیگه به غیر ۲ رقمی راضی نمی شه دلم بخدا قسم) بکنم، کاش یادت بمونه و سال بعد هم یه سری به مانشت بزنی. موفق باشی رفیق، آرزوی من قبولیه تهران تویه. |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۸۷ نرم افزار - Br2012 - 06 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۷ ق.ظ
مرسی ایشالا سال دیگه تک رقمی بیاری ولی رتبهها پارست بد نبوده |