تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
بحث و بررسی ونظرات درمورد سوالات ازمون آزمایشی ۲۵%اول مدرسان شریف - ayubes - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ

با سلام کسی هست در مانشت مه مدرسان امروز امتحان داده باشد؟

بحث و بررسی ازمون اول مدرسان شریف در سال ۹۲ - afshin18 - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ

من بودم
خوب نبود اصلا
سوال ها به شدت مسخره و غیر مفهومی

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - explorer - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ

afshin18 شما IT بودی؟؟

من IT بودم بدک نبود اگه بخوام نمره بدم ۵ از ۱۰ میدم

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - ayubes - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ

من itبودم اسون بود خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییی​یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااددددددددددددددددددددددده بووووووووووووووووووووووووووووووود.
اگه کارنامه ها اومد لینک میکنم
حتما ببینید

RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - afshin18 - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  afshin18 شما IT بودی؟؟

من IT بودم بدک نبود اگه بخوام نمره بدم ۵ از ۱۰ میدم

نه کامپیوتر هستم
خیلی مسخره بود اصلا از خودم هم راضی نیستم

RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - Mehrdad7soft - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ

من ایت بودم دیشب ۳ خوابید بودم ۶ پاشدم داداشم از خدمت اومده بود و.....

الان میبینم چه تست هایی آسونی که خوراکم بود جابجا زد (راه حل ندیدم بگم که ایییییه اینجوری بود واقعا به خاطر خواب آلودی بود)

مشترک شد ۴۳/...

تخصصی هم ۵۵/...

در اصل باید مشترک ۶۴ و تخصصی ۶۴/... قصد گول زدن خودمو ندارم وقتی‌ خوابیدم بیدار شدم سوال دیدم اینرو اصلاح کردمSmile) بعد رفتم پاسخ نامه دیدم بااااااالههه آقا خوااااب بوده

به نظرم وقتی‌ من خواب بودم اینجوری زدم سوال پس خیلی‌ خیلی‌ ساده بود همین

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - afshin18 - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ

یه نفر کامپیوتر مشترک ۸۸ زده
اصلا به ادامه ی درس نا امید شدم

درصدای من(کامپیوتر)
۰زبان
ریاضی۵۴/۱۶
مشترک ۶۰/۴۹
تخصصی معماری۲/۰۸
تخصصی نرم ۳۱/۲۵
تخصصی هوش ۲۲/۹۱

تو نرم و هوش و الگوریتم ۹ شدم

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - explorer - 03 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ

آقا سوال ۱۰۰ معماری چرا زده ۳
مگه ۲ نمیشه؟؟؟

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - javad94 - 03 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ

سلام

دوستان سوالات آی تی رو قرار میدین.

باتشکر

RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - ayubes - 03 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ

زبان ۱۲/۲۲
مشترک ۵۰
مدیریت ۴۸/۸۸
تخصصی ۱۴/۲۸
معماری ۱۱/۱۱
رتبه ۱و۴=۵۷و
۲و۳
۱۱۹
تراز ۷۴۵۵,۷۱۵۵
تعداد۱۴۷۴

RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - narjesk - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ

(۰۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ayubes نوشته شده توسط:  زبان ۱۲/۲۲
مشترک ۵۰
مدیریت ۴۸/۸۸
تخصصی ۱۴/۲۸
معماری ۱۱/۱۱
رتبه ۱و۴=۵۷و
۲و۳
۱۱۹
تراز ۷۴۵۵,۷۱۵۵
تعداد۱۴۷۴

شما آی تی بودی؟؟؟من درصدام تقریبا مثل شما بود تازه معماری و مدیریت نزده بودم و البته تخصصی ۳۳ درصد ... درنتیجه رتبه ام تو هر ۴ تا گرایش شده ۴۰ شما چرا اینطور شده رتبت؟؟

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - ayubes - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ

(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ)narjesk نوشته شده توسط:  
(03 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ayubes نوشته شده توسط:  زبان ۱۲/۲۲
مشترک ۵۰
مدیریت ۴۸/۸۸
تخصصی ۱۴/۲۸
معماری ۱۱/۱۱
رتبه ۱و۴=۵۷و
۲و۳
۱۱۹
تراز ۷۴۵۵,۷۱۵۵
تعداد۱۴۷۴

شما آی تی بودی؟؟؟من درصدام تقریبا مثل شما بود تازه معماری و مدیریت نزده بودم و البته تخصصی ۳۳ درصد ... درنتیجه رتبه ام تو هر ۴ تا گرایش شده ۴۰ شما چرا اینطور شده رتبت؟؟
مدرسان دبگه شما معدلتون جند؟

RE: بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - narjesk - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ

(۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط:  
(04 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ق.ظ)narjesk نوشته شده توسط:  
(03 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ)ayubes نوشته شده توسط:  زبان ۱۲/۲۲
مشترک ۵۰
مدیریت ۴۸/۸۸
تخصصی ۱۴/۲۸
معماری ۱۱/۱۱
رتبه ۱و۴=۵۷و
۲و۳
۱۱۹
تراز ۷۴۵۵,۷۱۵۵
تعداد۱۴۷۴

مدرسان دبگه شما معدلتون جند؟

اره مگه معدلم تاثیر دادن ؟؟؟

به نظر میرسه بخاطر تخصصیا باشه !!!فک نمیکنم معدلو تاثیر بدن

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - Mehrdad7soft - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ

من رتبم در ۱و۴ شد ۳۶ در ۲-۳ شد ۶۵ تازه با این گندی که زدم
راستی دوستان تعداد شرکت کنندش کم نبود؟

بحث و بررسی ازمون آزمایشی اول itمدرسان شریف در سال ۹۲ - Mahsa_HP - 04 آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ

اگه سوالات اولین ازمون آزمایشی مدرسان شریف را بذارید، ممنون میشم.
با تشکر