حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - نسخهی قابل چاپ |
حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - reza6966 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
سلام این سوال رو تا اینجا که جریان در لحظه T0 مثبت برابر I0/2 میشود , مشکلی نیست اما چگونه معادله جریان رو به صورت (I0/2 U(t قرار داده ؟؟؟ [attachment=13352] |
RE: حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - ali.329 - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
فک کنم جواب گزینه ۴/ جریان بعداز باز شدن کلید تغییر ناگهانی داره و برابر I/2 میشه. سپس ازش مشتق میگیریم ودر فرمول سلف جاگذاری میکنیم. |
RE: حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - reza6966 - 20 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: جواب صحیح که گزینه ۳ هست. چون: ممنون آقا فرداد , این سوال [tex]V_{L2}[/tex] رو میخواد که همون گزینه ۴ درست هست ... [tex]V_{L2}=L_{2}\frac{\mathrm{d}i_{L2} }{\mathrm{d} t}={2 *( \frac{I^{_{0}}}{2}U(t))}'=I_{0}\delta(t)[/tex] سوال من این بود چگونه معادله تابع جریان [tex]\frac{I^{_{0}}}{2}U(t)[/tex] این شد ؟ یعنی دلیل ضرب تابع یکه میخوام بدونم سپاس |
RE: حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - Fardad-A - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
بله . KCL میگوید که بعد از باز شدن کلید : [tex]i_{1}=i_{2}[/tex] چون مدار مقاومت ندارد ،پس انرژی تلف شده نداریم واصل بقای انرژی میگوید انرژی مدار قبل و بعد از باز کردن کلیدثابت میماند. و گزینه ۴ را انتخاب کرده. |
RE: حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - reza6966 - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: وجواب مطابق نظر ایشان میشه:شما استادید آقا فرداد طبق حل مهندس تقوی , وقتی از قضیه پیوستگی شار در سلف ([tex]\phi \left ( 0^{_{ }} \right )=\phi \left ( 0^{_{-}} \right )[/tex] ) حل کنیم حاصل همون [tex]\frac{I^{{_{0}}}}{2}[/tex] میشه |
RE: حل سوال ۴ مدار الکتریکی (معماری ۸۳) - Fardad-A - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۳ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:خواهش میکنم . من استاد نیستم .با بقای انرژی هم همان جواب ۴ بدست میاد ولی من در محاسبات اشتباه کردم.(20 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: وجواب مطابق نظر ایشان میشه:شما استادید آقا فرداد تصحیح میکنم. البته منظورتون بقای شار هست چون شار در این مدار پیوسته نیست. |