گرامر های مستقل ازمتن! - نسخهی قابل چاپ |
گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
سلام خدمت دوستان عزیز در کامپایلر پوران گفته شده::: LL زیر مجموعه مستقل از متن است و LR هم زیر مجموعه مستقل از متن است. با این حساب هر LL یا LR ای مستقل از متن است.حالا سوال اینه ک آیاهر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟ (ی سوال هم در حد دبستان بپرسم:فرق علامت زیر مجموعه با اونی که خط زیرشه چیه؟) |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: آیا هر گرامر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟یک گرامر مستقل از متن میتونه مبهم باشه. یک گرامر مبهم نه LL هست و نه LR. نتیجه: هر گرامر مستقل از متنی لزوما LL یا LR نیست. (۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: ی سوال هم در حد دبستان بپرسم:فرق علامت زیر مجموعه با اونی که خط زیرشه چیه؟وقتی نوشته میشه [tex]A\subseteq B[/tex] یعنی امکان داره دو مجموعه A و B با هم مساوی باشن اما وقتی نوشته میشه [tex]A\subset B[/tex] یعنی B حتما حداقل یک عضو داره که تو A نیست |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: آیا هر گرامر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟یک گرامر مستقل از متن میتونه مبهم باشه. یک گرامر مبهم نه LL هست و نه LR. نتیجه: هر گرامر مستقل از متنی لزوما LL یا LR نیست. بسیار ممنونم دوست عزیز بابت سوال دوم ممنونم.جواب کامل بود. اما سوال اول:منظور من این بود آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟ |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟در یک کلام: خیر |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - hoda ahmadi - 04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟در یک کلام: خیر یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه . اما (۱)LLها باید به قواعد گرامر نگاه کنند.اما اینکه گرامر مستقل از متن غیر مبهم حتما LR هست یا حتما LL هست نمیشه نظر داد باید بررسی شه. |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .این قانون تو کدوم کتاب اومده؟ |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - hoda ahmadi - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .این قانون تو کدوم کتاب اومده؟ این تست ۵ فصل سوم از کتاب پوران پژوهش .مربوط به کنکور کامپیوتر ۸۶/که جوابش میشد گزینه یک یعنی همین نکته ای ک نوشته بودم. |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .این قانون تو کدوم کتاب اومده؟ به نکته خوبی اشاره کردی. اصلا دلیل ایجاد این تاپیک همین تست بود. البته من به جواب mfXpert قانع شدم. |
RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 08 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: این تست ۵ فصل سوم از کتاب پوران پژوهش .مربوط به کنکور کامپیوتر ۸۶/که جوابش میشد گزینه یک یعنی همین نکته ای ک نوشته بودم.گرامرهای مستقل از متن غیرمبهمی وجود دارن که LR نیستن. این موضوع با نکتهای که شما گفتی در تناقضه. |