تالار گفتمان مانشت
گرامر های مستقل ازمتن! - نسخه‌ی قابل چاپ

گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ

سلام خدمت دوستان عزیز

در کامپایلر پوران گفته شده:::
LL زیر مجموعه مستقل از متن است و LR هم زیر مجموعه مستقل از متن است.

با این حساب هر LL یا LR ای مستقل از متن است.حالا سوال اینه ک آیاهر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟
(ی سوال هم در حد دبستان بپرسم:فرق علامت زیر مجموعه با اونی که خط زیرشه چیه؟Smile)

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  آیا هر گرامر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟
یک گرامر مستقل از متن می‌تونه مبهم باشه. یک گرامر مبهم نه LL هست و نه LR. نتیجه: هر گرامر مستقل از متنی لزوما LL یا LR نیست.

(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  ی سوال هم در حد دبستان بپرسم:فرق علامت زیر مجموعه با اونی که خط زیرشه چیه؟
وقتی نوشته میشه [tex]A\subseteq B[/tex] یعنی امکان داره دو مجموعه A و B با هم مساوی باشن اما وقتی نوشته میشه [tex]A\subset B[/tex] یعنی B حتما حداقل یک عضو داره که تو A نیست

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(17 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  آیا هر گرامر مستقل از متنی ، LL یا LR است؟
یک گرامر مستقل از متن می‌تونه مبهم باشه. یک گرامر مبهم نه LL هست و نه LR. نتیجه: هر گرامر مستقل از متنی لزوما LL یا LR نیست.

(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  ی سوال هم در حد دبستان بپرسم:فرق علامت زیر مجموعه با اونی که خط زیرشه چیه؟
وقتی نوشته میشه [tex]A\subseteq B[/tex] یعنی امکان داره دو مجموعه A و B با هم مساوی باشن اما وقتی نوشته میشه [tex]A\subset B[/tex] یعنی B حتما حداقل یک عضو داره که تو A نیست

بسیار ممنونم دوست عزیز
بابت سوال دوم ممنونم.جواب کامل بود.

اما سوال اول:منظور من این بود آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 19 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟
در یک کلام: خیر

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - hoda ahmadi - 04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ

(۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(18 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)aem4949 نوشته شده توسط:  آیا گرامر های مستقل از متن غیر مبهم، حتما LR یا LL هستند یا خیر؟
در یک کلام: خیر

یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه . اما (۱)LLها باید به قواعد گرامر نگاه کنند.اما اینکه گرامر مستقل از متن غیر مبهم حتما LR هست یا حتما LL هست نمیشه نظر داد باید بررسی شه.

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:  یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .
این قانون تو کدوم کتاب اومده؟

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - hoda ahmadi - 07 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:  یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .

این تست ۵ فصل سوم از کتاب پوران پژوهش .مربوط به کنکور کامپیوتر ۸۶/که جوابش میشد گزینه یک یعنی همین نکته ای ک نوشته بودم.

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - AEM4949 - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ

(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:  
(04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  
(04 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:  یه قانون هست که میگه پارسر (۱)LR میتونه برای هر گرامر مستقل از متن غیر مبهمی استفاده شه .

این تست ۵ فصل سوم از کتاب پوران پژوهش .مربوط به کنکور کامپیوتر ۸۶که جوابش میشد گزینه یک یعنی همین نکته ای ک نوشته بودم.

به نکته خوبی اشاره کردی.
اصلا دلیل ایجاد این تاپیک همین تست بود.
البته من به جواب mfXpert قانع شدم.

RE: گرامر های مستقل ازمتن! - mfXpert - 08 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ

(۰۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط:  این تست ۵ فصل سوم از کتاب پوران پژوهش .مربوط به کنکور کامپیوتر ۸۶/که جوابش میشد گزینه یک یعنی همین نکته ای ک نوشته بودم.
گرامرهای مستقل از متن غیرمبهمی وجود دارن که LR نیستن. این موضوع با نکته‌ای که شما گفتی در تناقضه.