فروش تعدای کتاب کنکوری و درسی - نسخهی قابل چاپ |
فروش تعدای کتاب کنکوری و درسی - mr-sky - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان یکی از دوستانم تصمیم گرفتن بخشی از کتابهای کنکوری و درسیش بفروشه قیمت کمتر حساب میکنه ایشون اهواز هستند لیست کتابها پوران _______________________ شبکه های کامپیوتری پوران بهار ۱۳۸۹------ ۵۰۰۰ مدار منطقی پوران-----------۶۵۰۰ معماری کامپیوتر پوران--------۴۵۰۰ ساختما داده ۵۰۰۰ سیستم عامل ۵۰۰۰ ساختمان گسسته ۵۰۰۰ هوش مصنوعی پوران ۵۰۰۰ طراحی الگوریتم پوران۵۰۰۰ ____________________________ مقسمی ساختمان گسسته ۵۰۰۰ ساختمان داده۹۰۰۰ مدار منطقی ۳۰۰۰ هوش مصنوعی ۳۰۰۰ پایگاه داده ۵۰۰۰ مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۷---- ۸۰۰۰-- نظریه زبانها و ماشین ها ---۳۰۰۰ مجموعه سوالات کارشناسی ارشد مهندس کامپیوتر ۱۳۸۱تا ۱۳۸۷ ---۱۱۰۰۰ طراحی الگوریتم ۶۰۰۰ ۱۳۹۰ کنکورهای کاشرناسی ارشد ازاد ۸۰ تا ۸۶ مقسمی ۷۰۰۰ --------------------------------------------------- ساختمان گسسته دکتر بهروز قلی زاده ۵۰۰۰ ساختمان داده هوویتز ۴۰۰۰ امار احتمال نعمت الهیی ۵۰۰۰ asp.netقمی ۷۰۰۰ چگونه با c++برنامه بنویسیم ---قلزم ۸۰۰۰ت ____________________ هوش مصنوعی ارشد سپاهان ۱۳۸۹----۴۵۰۰ پرینت جزوه طراحی الگوریتم سید جوادی ساختمان گسسته سید جوادی طراحی الگوریتم و ساختمان داده امیرکبیرووو یه سری کتاب جزوه دیگه هم هست اضافه میشه |
RE: فروش تعدای کتاب کنکوری و درسی - mr-sky - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
تشریج کامل تمرین های طراحی الگوریتم CLRS شبکه های ارتباطی گارسیا |
فروش تعدای کتاب کنکوری و درسی - mr-sky - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
من هنوز این کتابا رو دارم اگر کسی خواست پست هم میکنم الان نزدیک تهران هستند میتونند براتون بفرستن |