آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - professional - 14 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
دوستان خوب و تحصیل کرده ی من محل کار ما قصد دارند سیستم ها را جمع کرده و لپتاپ جایگزین کنند. میخواهند لپتاپ یک میلیون تومانی یا کمتر تهیه کنند(با کسر هزینه آن از حقوق و مالکیت کارمندان به شرطی که در محل کار استفاده شود) از آنجایی که من علاقه به داشتن لپتاپ دارم این پیشنهاد عجیب را قبول کردم. از طرفی قابل حمل بودن و کار کردن مداوم در همه جا با آن برای من یک فاکتور مهم است به همین خاطر به فکر تبلت افتادم. ۱-میتوانم حدود ۲ تومان روی آن پول بگذارم و یک لپتاپ بگیرم. (پیشنهاد دهید) ۲-تبلت بگیرم(یک تبلت بزرگ و قوی ) کار من ساپورت سایت و سرور و گاهی هم طراحی است. آیا میتوان یک تبلت خوب را جایگزین این لپتاپ ضعیف دانست؟ |
آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - Breeze - 14 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
به نظر من نه . تبلت محدودیتهای خودش رو داره . بهتره به جای تبلت از یک لپ تاپ سبک ولی قوی استفاده کنید که از لحاظ حمل و نقل هم اذیتتون نکنه |
آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - kingxerxes - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
برای کاری که میخواهید استفاده کنید لپ تاپ مطمئنن مناسب تره و انجام خیلی کارا با تبلت مشکل هستش در حال حاضر نمیدونم بازار لپ تاپ چطوره و چه مدل هایی موجود هستند اما یک کانفیگ مناسب میتونه این باشه: CPU : core i5 به بالا RAM:4 GB Gpu: معمولا گرافیک که روی CPU هست کفاف کار های عادی رو میده تو بازار بگردید بعد مدل ها رو مطرح کنید نا بهتون تو انتخاب کمک بشه |
آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - ITgirl - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ق.ظ
بنظر بنده حقیر واسه کار شما تبلتم جواب میده! حالا باید دید دوستان محدودیتهای تبلت رو تو زمینه کاری شما چی دونستن؟ |
آیا میتوان تبلت را جایگزین لپتاپ کرد؟ - professional - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
ضمن تشکر از دوستان جهت شرکت در بحث من کمی تحقیق کردم متوجه شدم کلا همه چیز تبلت با لپتاپ فرق داره و باید ورژن خاصی از هر نرم افزار روی تبلت(تازه اگر بشه) نصب بشه. مثلا خود سیستم عامل ویندوز ،نرم افزار فتوشاپ و.... اینجوری نمیشه چون من میخوام باش کار کنم . |