سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - Itstudent87 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ
سلام.این سوال گزینه ۲ جوابشه.اما چرا و چطور؟ ممنون میشم کمک کنید. |
RE: سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - Itstudent87 - 13 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ
فکر کنم خودم جوابش رو پیدا کردم! معادله تا جایی که جواب خصوصی و عمومی رو جمع میکنیم که سادس.میشه: [tex]a_{n}=A Bn Cn^{2} Dn^{3} Cn^{4} Dn^{5}[/tex] خب.تا اینجا که راحته. بعد از این تو یه پاسخنامه تشریحی دیدم که [tex]a_{0}=a_{1}=a_{2}=1[/tex] در نظر گرفته بود و خب با این فرضیات به [tex]a_{3}=4,a_{4}=18,a_{5}=56[/tex] رسیده بود! بعد از این یه ۶معادله ۶ مجهول بدست میاد که با حلش اونم سر کنکور ارشد!!!!بدست میاد: [tex]A=1,B=\frac{-1}{4},C=\frac{19}{24},D=\frac{-3}{4},E=\frac{5}{24},F=0[/tex] حالا چرا اون سه تا عدد اول رو ۱ در نظر گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - shahrivar - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
[سلام منم یه جور دیگه ی حل این سوال رو گذاشتم |
RE: سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - Itstudent87 - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)shahrivar نوشته شده توسط: [سلام منم یه جور دیگه ی حل این سوال رو گذاشتم ممنون سوال ۷ Exercises10-3 گریمالدی اما یه جاهایی رو باز متوجه نشدم! معادله خصوصیه چرا جوابش اینشکلیه؟ |
RE: سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - shahrivar - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
فک کنم اینطوری باشه:۵n(1)^n +3*(1)^n که چون ۱ ریشه سوم معادله هس دوتاشون در n^3 ضرب میشن |
RE: سوال ۳۶ کنکور ۹۲ آی تی(حل بازگشتی) - tayebe68 - 14 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: حالا چرا اون سه تا عدد اول رو ۱ در نظر گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم این سه عددو از قسمت عمومی ، بدون در نظر گرفتن جواب خصوصی بدست آورده |