من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - نسخهی قابل چاپ |
من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - abraham - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام من چند ماه پیش به پیشنهاد استادم مقاله دادم که موضوعش"بررسی مشکلات امنیتی سازمانهای اداری ایران به همراه راهکارها و پیاده سازی نرم افزار امنیت پسورد"بود فرستاد به یه کنفرانس حالا نتیجه اش امده و مقاله من پذیرفته شده حالا این برای من چه فایده ای داره؟ روزی که استادم بهم گفت: مقاله بده بهش گفتم چه فایده ای داره؟ گفت:رزومه ات سنگین میشه برای کار خوبه دوستان شما نظری ندارید راهنمایی نمی کنید به چه درد می خوره؟ |
من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - crevice - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
اگه بخوای بدون کنکور اقدام کنی میتونه واسه روز مصاحبه ارشدت مفید باشه وگرنه سود دیگه ای نداره! |
RE: من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - abraham - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگه بخوای بدون کنکور اقدام کنی میتونه واسه روز مصاحبه ارشدت مفید باشه وگرنه سود دیگه ای نداره! شرایط بدون کنکور چیه؟ |
من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - انرژی مثبت - ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
مقاله دادن ربطی به ارشد بدون کنکور نداره! اون مورد برای برخی دانشگاه ها مثل شریف شرایط خاص خودش رو داره و برای بقیه دانشگاه ها هم تا اونجایی که می دونم، باید جزو ۱۰ درصد اول ورودی باشید و از این موارد شرط. در هر صورت کار پژوهشی برای ادامه تحصیل مفیده براتون. در مورد کار هم بستگی داره به نظرم کجا بخواید مشغول بشید. برخی سازمانها وقتی برای مصاحبه میرید این مورد یه پوئن مثبت براتون حساب می شه. |
RE: من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - abraham - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مقاله دادن ربطی به ارشد بدون کنکور نداره! اون مورد برای برخی دانشگاه ها مثل شریف شرایط خاص خودش رو داره و برای بقیه دانشگاه ها هم تا اونجایی که می دونم، باید جزو ۱۰ درصد اول ورودی باشید و از این موارد شرط. در هر صورت کار پژوهشی برای ادامه تحصیل مفیده براتون. در مورد کار هم بستگی داره به نظرم کجا بخواید مشغول بشید. برخی سازمانها وقتی برای مصاحبه میرید این مورد یه پوئن مثبت براتون حساب می شه. واسه مصاحبه دکتری مفیده یا نه؟ |
RE: من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - انرژی مثبت - ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)abraham نوشته شده توسط:بله برای مصاحبه دکتری مقاله داشتن مفیده. البته بازم به خود مقاله و جایی که پذیرفته شده اهمیت میدن.(07 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مقاله دادن ربطی به ارشد بدون کنکور نداره! اون مورد برای برخی دانشگاه ها مثل شریف شرایط خاص خودش رو داره و برای بقیه دانشگاه ها هم تا اونجایی که می دونم، باید جزو ۱۰ درصد اول ورودی باشید و از این موارد شرط. در هر صورت کار پژوهشی برای ادامه تحصیل مفیده براتون. در مورد کار هم بستگی داره به نظرم کجا بخواید مشغول بشید. برخی سازمانها وقتی برای مصاحبه میرید این مورد یه پوئن مثبت براتون حساب می شه. |
RE: من مقاله دادم پذیرفته شده!حالا چه فایده ای داره برام؟ - crevice - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: مگه هر کس مقاله داشته باشه میتونه واسه ارشد بدون کنکور اقدام کنه؟منظور من هم همین چیزی بود که خانم انرژی مثبت گفتن. شما هر وقت واسه مصاحبه بدون کنکور دعوت میشین، چندین نفر دیگه هم بالتبع دعوت شدن و شما ها رو با هم میسنجن و هر کدوم که از لحاظ کلی معدل دانشگاه کارشناسی و کارایی که کردین که رزومه شما هستن انتخاب میکنن و اگر پیپری داشته باشین هر چند بی اعتبار(واسه ارشد) میتونه علاقه شما رو به فضای تحقیقاتی نشون بده و مطمئن باشید تاثیر زیادی روی اتنخاب یا عدم انتخابتون داره. |