تالار گفتمان مانشت
جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - aflak - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ

دوستان منظور از جابجایی در واحد دوم چیه؟ طبق خبر زیر

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: دانشجویانی که در تکمیل ظرفیت ارشد شرکت می کنند، در صورت پذیرش جا به جا می شوند.
ناصر اقبالی درباره امکان شرکت در تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برای آن دسته از پذیرفته شدگان، اظهار داشت: داوطلبانی که در کنکور کارشناسی ارشد سال جاری دانشگاه آزاد شرکت کرده اند، می توانند در فرایند تکمیل ظرفیت نیز شرکت کنند.
وی ادامه داد: در صورتیکه در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شوند امکان مهمانی ندارند اما با به همراه داشتن کارنامه و پرونده می توانند در واحد دوم ثبت نام کنند.
به گفته رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، مبلغی که دانشجو در واحد نخست واریز کرده جا به جا می شود و به حساب واحد دوم می آید.
به گزارش مهر، فرایند تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا ۶ مهر ادامه دارد.

RE: جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - hadirr - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)aflak نوشته شده توسط:  دوستان منظور از جابجایی در واحد دوم چیه؟ طبق خبر زیر

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، گفت: دانشجویانی که در تکمیل ظرفیت ارشد شرکت می کنند، در صورت پذیرش جا به جا می شوند.
ناصر اقبالی درباره امکان شرکت در تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برای آن دسته از پذیرفته شدگان، اظهار داشت: داوطلبانی که در کنکور کارشناسی ارشد سال جاری دانشگاه آزاد شرکت کرده اند، می توانند در فرایند تکمیل ظرفیت نیز شرکت کنند.
وی ادامه داد: در صورتیکه در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شوند امکان مهمانی ندارند اما با به همراه داشتن کارنامه و پرونده می توانند در واحد دوم ثبت نام کنند.
به گفته رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد، مبلغی که دانشجو در واحد نخست واریز کرده جا به جا می شود و به حساب واحد دوم می آید.
به گزارش مهر، فرایند تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا ۶ مهر ادامه دارد.
سلام این واحد دوم یعنی چی؟؟؟؟
یعنی میشه اگه قبول شیم در شهر دیگه بیام تو شهر خودمون؟؟؟؟؟

جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - سجاد۶۷ - ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

فکر کنم منظورشون اینه که اگر شما در یه واحدی پذیرفته شدید،اگر در تکمیل ظرفیت مهر شرکت کردید و محل دیگری قبول شدید،در اون صورت قبولی قبلی شما لغو میشه و قبولی جدید شما محاسبه میشه.اگر هم ثبت نام کرده باشید در واحد قبلی و شهریه واریز کرده باشید،شهریه واریزی به واحد جدید منتقل میشه.

جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - efatima - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ

من همه امیدم به تکمیل ظرفیت دوم هست..............

جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - snowly1 - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ

سلام efatima شما شبکه ع.ت قزوین قبول شده بودی؟
میتونی درصدهاتو بگی؟

RE: جریان جابجایی تکمیل ظرفیت چیه؟؟؟ - efatima - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:  سلام efatima شما شبکه ع.ت قزوین قبول شده بودی؟
میتونی درصدهاتو بگی؟
سلام.من صنایع قبول شدم...با باراجین یکی تفاوت داشتم ...