سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - سارا جواهری - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ق.ظ
اگر نرخ ارسال داده در ایستگاهی مبتنی بر توکن رینگ ۱۰۰ kbps باشد با افزودن یک ایستگاه و افزایش دو کیلومتر طول کانال چند بیت اضافهتر در حلقه می تواند قرار بگیرد؟ سرعت انتشار سیگنال را دو ضربدر ده به توان هشت متر بر ثانیه و متوسط اندازه فریم توکن را سه بایت در نظر بگیرید. گزینهها : ۱ / ۲/ ۳ / ۴ جوابی که به نظرم می رسید رو نوشتم لطفا یه نگاهی بیاندازید اگه اشتباهه بهم بگید چون جواب من با جواب کتابی که دارم فرق داره ممنون می شم ازتون |
RE: سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - sal_dovomi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ
میشه جواب کتابم یزارین؟ |
RE: سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - سارا جواهری - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ق.ظ
بله که می شه این هم جواب کتاب .... ضمیمه شد |
RE: سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - sal_dovomi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
کتاب این فرمولو ازکجاآورده؟اصلا رو چه حسابی زمان انتشار رو با زمان ارسال مساوی میزاره؟به نظر من هم جواب شما درسته و جواب کتاب کاملاغلط! کتاب مال کدوم انتشاراته؟نویسندش کیه؟جواباش معتبرهست؟ |
RE: سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - سارا جواهری - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ق.ظ
من یه سری از سوالات رو حل می کنم بعد می رم می بینم که اصلا با جواب کتاب سازگار نیست میام اینجا می نویسم یه سری رو بعضیها جواب دادن و فهمیدم که این کتابها اصلا معتبر نیستند. ولی بعضی های دیگه رو هیچ کس بهم جواب نداده و همین طور علامت سوال مونده جوابی که من نوشتم تیپ یکی از سوالهای دکتر حقیقته و من بر اساس اون به این نتیجه رسیدم جوابی که گذاشتم جواب کتابهای راهیان ارشد و گسترش علوم پایه است هر دوشون همین طوری حل کردن و به جواب یک رسیدن در ضمن در هر دوی این کتابها تا دلتون بخواد غلط پیدا کردم |
سوال ۳۹ آزاد ارشد سال ۸۹ گرایش شبکه های کامپیوتری - reza699 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ب.ظ
بچهها، من تست های آزاد ۸۳ تا ۸۹ رو زدم . از رو کتاب های انتشارات گسترش علوم پایه . هر کی که سوالات شبکه این کتابارو جواب داده واقعا واسشون متاسفم . واقعا سواد کافی برای این کار رو نداشته . من حاضرم با اثبات نشون بدم که ایشون توی هر سال حداقل ۱ تا ۲ تا سوال رو کاملا اشتباه جواب داده . بعضی سالها که از ۷ تا سوال ۴ تاشو اشتباه جواب داده . منظورم غلط املایی نیست . غلط علمی !! اصلا بحث رو با یه چیزه دیگه اشتباه گرفته . این قدر اعصابم خورد شده بود که میخواستم به مقسمی زنگ بزنم بگم چرا با جوونای این مملکت این جوری بازی میکنین ؟ خوب یارو تسلط نداره مجبور که نیست جواب بده . کتاب پوران به نسبت بهتره ولی علوم پایه واقعا غلط زیاد داره . |