تالار گفتمان مانشت
بعد از تکمیل ظرفیت اول میشه ثبت نام با تاخیر قبولی اصلی رو انجام داد ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

بعد از تکمیل ظرفیت اول میشه ثبت نام با تاخیر قبولی اصلی رو انجام داد ؟ - genius - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ

من فردا دارم میرم با تاخیر ثبت نام کنم.به نظرتون با تاخیر ثبت نام میکنن؟؟؟؟؟ ConfusedConfusedConfusedConfusedAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSad

RE: ضد حال ضد حال ضد حال. دانشگاه آزاد دست بچه ها رو خونده و رکب زد - minoo2 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)genius نوشته شده توسط:  من فردا دارم میرم با تاخیر ثبت نام کنم.به نظرتون با تاخیر ثبت نام میکنن؟؟؟؟؟ ConfusedConfusedConfusedConfusedAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSad

بله می کنن خیالتون راحت باشه فقط تا کلاس ها شروع نشده سریع تر برای ثبت نام اقدام کنید .

RE: الان ثبت نام با تاخیر انجام میشه ؟ - genius - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ)minoo2 نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)genius نوشته شده توسط:  من فردا دارم میرم با تاخیر ثبت نام کنم.به نظرتون با تاخیر ثبت نام میکنن؟؟؟؟؟ ConfusedConfusedConfusedConfusedAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSad

بله می کنن خیالتون راحت باشه فقط تا کلاس ها شروع نشده سریع تر برای ثبت نام اقدام کنید .

آره همین فردا میرم اما واسم شروع کلاسا مهم نیست فقط ثبت نام بکنن مرخصی میگیرم.کسی از بچه ها آمار ثبت نام و برخورد مسئولین دانشگاه علوم تحقیقات مرکزی (اراک) میدونه؟؟؟؟ چجور دانشگاهیه واسه اینجور چیزا گیر میدن یا با آدم کنار میان؟؟؟؟

بعد از تکمیل ظرفیت اول میشه ثبت نام با تاخیر قبولی اصلی رو انجام داد ؟ - H-Arshad - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ق.ظ

سلام
ما که تیک ازمایشی رو زدیم اگر تکمیل قبول شدیم. میزارن ترم های بعد بریم ثبت نام؟

RE: بعد از تکمیل ظرفیت اول میشه ثبت نام با تاخیر قبولی اصلی رو انجام داد ؟ - genius - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ق.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  سلام
ما که تیک ازمایشی رو زدیم اگر تکمیل قبول شدیم. میزارن ترم های بعد بریم ثبت نام؟

تیک آزمایشی دیگه چیه؟؟؟؟!!!! HuhHuhHuhHuh