مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - H-Arshad - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
سلام برای فردی که فرض شود پایه درسی قوی ندارد و حتما میخواد ارشد ازاد قبول بشه ایا مهندسی نرم افزار پوران پژوهش کافی و خوب است؟ یا دوستان توصیه دیگری دارند؟ ممنون |
مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - H-Arshad - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام هنوز کتاب رو تهیه نکردم و نخریدم. اگر امکان داره لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون میشم |
مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - H-Arshad - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
سلام بچه ها لطفا کمک کنید |
مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - negar.v - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ
دوستان کسی میدونه چه کتابی برای درس نرم افزار (کنکور آزاد) بخونیم؟کتاب مدرسان شریف خوبه؟ |
مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - shahryar711 - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
اقا چه کتابی بخونیم برای آزاد ؟ |
RE: مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - goodcrazygirl69 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
من پوران پژوهش گرفتم به نظرم هم خوبه Sent from my GT-I9200 using Tapatalk هم حجمش زیاد نیس Sent from my GT-I9200 using Tapatalk |
RE: مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - negar.v - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ
من مدرسان شریف و پرسمن رو دارم،پرسمن که خیلی زیاده... ولی مدرسان شریف بد نیست،تستاش کامله ۳۰۰ صفحه هست Sent from my ME172V using Tapatalk (۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: من پوران پژوهش گرفتم به نظرم هم خوبه میشه بگید پوران پژوهش حدودا چند صفحه است؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: مهندسی نرم افزار برای آزاد - نرم افزار - goodcrazygirl69 - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
تقریبا ۲۵۰ صفحه !!!قیمتشم ۹ تومن اینطور که معلومه یه درسه فقط حفظیه خیلی حلیات نداره Sent from my GT-I9200 using Tapatalk |