قابلیت استثنایی مانشت - نسخهی قابل چاپ |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
خوب بالاخره تونستیم یه قابلیت بسیار بسیار خوب به مانشت اضافه کنیم. از این به بعد تمامی عکسهایی که از هر منبع اینترنتی در مطالب خودتون استفاده کنید به صورت خودکار به سرور مانشت منتقل شده و سپس به دراپباکس افزوده میشود. این قابلیت از این جهت بسیار مهم هست که تصاویر در سالهای آتی و استفادههای آینده دچار مشکل نخواهند شد. از این به بعد بدون دغدغه از حذف شدن و یا نا معتبر شدن لینکهای تصاویر خود از مانشت استفاده نمایید. به زودی قابلیت کش کردن لینکهای دانلودی هم فراهم خواهد شد (به زودی یعنی در چند ماه آینده) از نظرات شما استقبال میشود. |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۵ ب.ظ
هر دقیقه ۱۰ عدد از مطالب قدیمی بر اساس جدیدترینها اصلاح میشوند. لطفا هر گونه مشکل را گزارش نمایید. |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: فقط ببخشید من سازو کارش رو متوجه نشدم اینکه می گید خودکار به سرور مانشت منتقل میشه یعنی آدرس تصویر در ارسال هم تغییر خواهد کرد ؟بله آدرسشون به آدرس دراپ باکس تغییر میکنه. ارسالها در بازههای زمانی چند دقیقهای بهروز میشن. لطفا لینک محل ارسال رو بفرستید تا بررسی کنم. در حال حاضر نصف تصاویر در کل تاریخ مانشت که داخل متن استفاده شده به سرور داخلی آورده شده. کار زمان بری هست ولی خوب از این به بعد دیگه راحت میشه. خوبیش هم اینه که دیگه تصاویر سوالات و مباحث مهم رو از دست نخواهیم داد. |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
اتمام انتقال تمامی فایلها از سرورهای غیر مانشت => مانشت و مانشت => دراپ باکس. متاسفانه برخی از فایلهای قدیمی لینکهاشون خراب شده، در هر حال از این به بعد دیگه این اتفاق نخواهد افتاد. انتقال به سرورهای مانشت از این به بعد هر دقیقه یک بار (۲۰ فایل) انجام خواهد شد. به عبارت بهتر بدون در نظر گرفتن هاست فایل خود و بدون دغدغه عکسها رو توی سایت میتونید قرار بدین و پس از لحظاتی لینک شما دائمی خواهد شد. |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ
حجم کلیه فایلهای تصویری داخل ارسالها ۳۰۰ مگابایت بوده. تعداد فایلها هم ۶۷۰۰ فایل بوده. |
قابلیت استثنایی مانشت - admin - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: عالی شد آقای دکتر . دستتون درد نکنه یکی از دغدغههای همیشگی من خراب شدن لینکهای ارسال دوستان بود. امروز اتفاقی چند تا سوال رو مرور میکردم که متاسفانه با مشکل لاود نشدن چند تا از عکسها برخورد کردم. متاسفانه آپلودسنترهای ایرانی موقتی هستند و به سال نکشیده کارشون تعطیل میشه. یه مدتی به فکر ایجاد آپلودسنتر بودیم اما نظارت بر فایلهاش کار راحتی نبود و امکان سو استفاده هم فراوان بود، امروز اتفاقی این ایده به ذهنم رسید که کل فایلها رو برداریم از منابع مختلف که بالاخره با هر ترفندی بود شدنی شد و خوشبختانه دراپباکس هم با مانشت خوب راه اومده کلیه لینکهای دراپباکس هم به https تبدیل شدهاند که باعث امنیت در انتقال اطلاعات خواهد شد. |