احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - alisadikhani - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
تراز من ۵۹۰۰ هست و تراز آخرین نفر ۶۱۰۰ چقد احتمال قبولی در تکمیل ظرفیت و دارم؟؟ |
RE: احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - alisadikhani - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)alisadikhani نوشته شده توسط: تراز من ۵۹۰۰ هست و تراز آخرین نفر ۶۱۰۰ چقد احتمال قبولی در تکمیل ظرفیت و دارم؟؟ لطفا یکی جواب بده |
احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - amirali_s69 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دوست عزیز نگفتید چه رشته و چه دانشگاهی در هر حال بهترین راه، سوال کردن از خود دانشگاه هست، البته اگر جواب بدهند. من خودم مشکل شما رو داشتم، از دانشگاه قزوین پرسیدم جوابم رو گرفتم. |
احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - rahilmrd - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
این مشخصه ۱۰۰ درصد اگر تو تکمیل اون دانشگاهه باشه قبولید |
RE: احتمال قبولی با تراز ۵۹۰۰ با تراز آخرین نفر ۶۱۰۰؟؟؟ - alisadikhani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)rahilmrd نوشته شده توسط: این مشخصه ۱۰۰ درصد اگر تو تکمیل اون دانشگاهه باشه قبولید شما میدونید چه دانشگاه هایی تکمیل ظرفیت میزنند امسال؟؟ |