|
|
پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
سلام برای فردی که فرض شود پایه درسی قوی ندارد و حتما میخواد ارشد ازاد قبول بشه ایا پایگاه داده پوران پژوهش از سهرابی کافی و خوب است؟ یا دوستان توصیه دیگری دارند؟ ممنون |
RE: پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - hosseintapesh - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلام من بهت کتاب مقسمی رو پیشنهاد میکنم،بخونییش راحت میتونی تستارو بزنی |
RE: پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - H-Arshad - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ)hosseintapesh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلام آقا برای دانشگاه آزاد پس کفایت میکنه مقسمی؟ پوران نمیخواد؟ چون هنوز نخریدم کتاب رو |
RE: پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - تینا - ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ)hosseintapesh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز پایگاه پوران افتضاحه! همون مقسمی رو بخون هم خوبه هم کافیه |
|
پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - olom tahghighat - 14 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
نه اونقدم که دوستمون میگه افتضاح نیست من پوران خوندم فک میکنم هردش خوب باشه! |
RE: پایگاه داده پوران برای دانشگاه آزاد - gogooli - 15 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)تینا نوشته شده توسط:(27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ)hosseintapesh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلام پایگاه پوران خیلی خوب است...ولی حالا اگه کسی پایه اش رو نداشته باشه رو نمی دونم |