تالار گفتمان مانشت
آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - نسخه‌ی قابل چاپ

آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - user22 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ

سلام دوستای خوبم من پردیس قزوین قبول شدم...

با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین)

اگه ثبت نام کنم میتونم تکمیلم شرکت کنم؟

میگن مدرک پردیس معتبر نیست میترسم هزینه ایی که میکنم هدر بره Sad تروخدا بگید چیکار کنم من Sad

آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - snowly1 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ

سلام user22
میتونی کارنامت رو نشون بدی؟
من فقط شبکه قزوین رو زده بودم و ترازم ۵۵۰۰ و رتبم ۶۶۵ شده
بنظرت من امیدی به تکمیل اول یا دوم شبکه قزوین دارم؟ مخصوصآ تکمیل دوم.

RE: آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - arminjahan - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:  سلام user22
میتونی کارنامت رو نشون بدی؟
من فقط شبکه قزوین رو زده بودم و ترازم ۵۵۰۰ و رتبم ۶۶۵ شده
بنظرت من امیدی به تکمیل اول یا دوم شبکه قزوین دارم؟ مخصوصآ تکمیل دوم.

نه قبول نمی شید، مگه کرمانشاه یا بوشهر

آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - snowly1 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ

اونوقت شما اطلاعی دارید سال قبل شبکه قزوین تو تکمیل ظرفیت دوم تا چه ترازی برداشت؟

RE: آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - arminjahan - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:  اونوقت شما اطلاعی دارید سال قبل شبکه قزوین تو تکمیل ظرفیت دوم تا چه ترازی برداشت؟

حدود ۶۰۰۰ باراجین قبول شدن و ۳۰۰-۲۰۰ تا کمتر علوم تحقیقات قزوین

آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - snowly1 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ

خب با همین گفته شما که میگید حدود ۶۰۰۰ یکی دیگه از بچه های مانشتی میگفت ۵۹۶۸ تراز آخرین نفر شبکه باراجین سال قبل بوده که همون گفته شما میشه که گفتید نزدیک ۶۰۰۰
سال قبل تراز آخرین نفر انتخاب اول ۶۹۹۶ بوده که با این وجود یعنی ۱۰۲۸ تا تراز اومده پایین و امسال تراز آخرین نفر انتخاب اول ۶۴۳۹ بوده حالا به نظرتون امسال هم برای تکمیل دوم تراز ۱۰۰۰ تا میاد پایین؟ یعنی تا ۵۴۳۹

RE: آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:  خب با همین گفته شما که میگید حدود ۶۰۰۰ یکی دیگه از بچه های مانشتی میگفت ۵۹۶۸ تراز آخرین نفر شبکه باراجین سال قبل بوده که همون گفته شما میشه که گفتید نزدیک ۶۰۰۰
سال قبل تراز آخرین نفر انتخاب اول ۶۹۹۶ بوده که با این وجود یعنی ۱۰۲۸ تا تراز اومده پایین و امسال تراز آخرین نفر انتخاب اول ۶۴۳۹ بوده حالا به نظرتون امسال هم برای تکمیل دوم تراز ۱۰۰۰ تا میاد پایین؟ یعنی تا ۵۴۳۹

به اختلاف رتبه ها نگاه کنید متوجه میشید
آخرین نفر قبول شده در مهندسی شبکه باراجین رتبه ۸۰ بوده.نه این که ۸۰ نفر گرفته یعنی آخرین نفر رتبه اش ۸۰ بوده، تو این بین شاید یکی شهر خودشو زده باشه یا تجارت الکترونیک زده، خلاصه اگر به گفته شما تراز ۱۰۰۰ تا بخواد بیاد پایین یعنی باید تا رتبه ۷۰۰-۸۰۰ بگیره که ۱۰۰% غیر منطقیه و اکثرا هم انتخاب اولشون رو شبکه باراجین میزنن پس احتمال قبولیتون نزدیک به صفر هست.
رتبه تا ۳ برابر ۸۰ نفر احتمال قبولیشون هست یعنی تا رتبه ۲۴۰
بخونید انشالله واسه سال بعد.

آیا با تراز ۶۱۵۱ تکمیل ظرفیت شبکه قزوین قبول میشم؟ (باراجین) - snowly1 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ

شاید هم شما راست میگید من به خدا توکل میکنم.