|
|
تراز ۵۰۸۵" نرم افزار" امید به قبولی داشته باشه تو تکمیل! - نسخهی قابل چاپ |
|
تراز ۵۰۸۵" نرم افزار" امید به قبولی داشته باشه تو تکمیل! - mojistd - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان راستش خجالت کشیدم کارناممو بذارم... ![]() ولی میزارم!! چون چیز دیگه ای فکر می کردم..."چی فکر می کردیم چی شد!!! ![]() "اگه امید به قبولی تو تکمیل هست بگین اگه نه که...... ![]() ![]() اگه نه اجباری! ![]() ممنون
|
|
RE: تراز ۵۰۸۵" نرم افزار" امید به قبولی داشته باشه تو تکمیل! - paki64 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
سلام ببین اگه بری تو تکمیل اول سال ۹۱ انجمنها رو بخونی میبینی با این ترازت تکمیل اول کسی قبول نشده یعنی دانشگاهی تراز زیر ۵۴۰۰ ورنمیداشت ولی تکمیل دوم تا اونجاکه من میدونم و خودمم شرکت کرده بودم دانشگاه شاهرود تا تراز ۵۰۲۸ و واحد گرمی تا ۴۹۶۸ دانشجو ورداشت دیگه بهتر از این فکر نکنم کسی بتونه برات توضیح بده موفق باشی:
|
|
RE: تراز ۵۰۸۵" نرم افزار" امید به قبولی داشته باشه تو تکمیل! - mojistd - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
دمت گرم قانع شدم
|
|
تراز ۵۰۸۵" نرم افزار" امید به قبولی داشته باشه تو تکمیل! - negar.v - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
منم ترازم همین حدودا است (۵۱۵۷) مطمدن باش تکمیل اول به هیچ وحه قبول نمی شی ولی برای تکمیل دوم به نظر من شانس داری( واحد های شهرستان ها ی کوچک ) |