سوال نظریه بسیار ساده از اجتماع و اشتراک و بستار - نسخهی قابل چاپ |
سوال نظریه بسیار ساده از اجتماع و اشتراک و بستار - لهمشد - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
سلام: قرار داد: n=اشتراک U=اجتماع سوال: فرض کنید A,B,C زبا نهایی هستند که روی یک الفبا تعریف شده اند کدامیک از گزاره های زیر درست است ؟ کد: (AUB)*=A*UB* سوال من اینه که اول منظور از زبا نهایی که روی یک الفبا تعریف شده اند چیه ؟ بعد اگه ممکنه تک تک گزینهها کا مل بررسی بشه -ممنون |
RE: سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - marjan2001 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ق.ظ
زبان یعنی مجموعه ای از رشتهها زبانهای روی یک الفبا یعنی مجموعه ای از رشتهها که کاراکترهاش مال یه الفبای خاصه مثلا تمام زبانهای بالا روی الفبای {A,B,C } تعریف شدند من الف را توضیح می دم: *(AUB)عبارت معادل این زبانه *{A,B} اینم یعنی تمام رشته های A,Bیعنی همه رشته هایی که می شه از کاراکترها (پایانی ها)ی A,B ساخت مثلا ABABBA حالا چیزی که روبروش نوشته:A*UB* A* d یعنی همه رشته هایی از A مث AAA و*B یعنی همه رشته هایی از B مث BBBB حالا اجتماعشون میشه رشته هایی که اولشون همش Aس بعدشم همش B مث این AAAABB یا ABBB پس گزینه اول غلطه |
RE: سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - zr2358 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ق.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: حالا اجتماعشون میشه رشته هایی که اولشون همش Aس بعدشم همش B مث این AAAABB نه اجتماعشون می شه یه سری A کنار هم یا یه سری B کنار هم یا هر دو (ترتیبشون هم مهم نیست) بقیه گزینه هام همین طور رد میشه فکر می کنم جواب گزینه ۳ میشه |
RE: سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - ف.ش - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ
میشه علت رد گزینه ۲ رو هم بگین؟ |
سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - marjan2001 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ب.ظ
آره zr2358 عزیز منم می دونم که لاندا عضو *A و *B هست پس به جاشون می شه لاندا گذاشت اینجوری گفتم که دوستمون بهتر متوجه بشن آفاق خانم توجه کنید که عمل الحاق نسبت به اشتراک دارای خاصیت پخشی نیست ولی نسبت به اجتماع هست و جواب گزینه سه می شه |
RE: سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - zr2358 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط: آره zr2358 عزیز منم می دونم که لاندا عضو *A و *B هست پس به جاشون می شه لاندا گذاشت منظورم اینه که حتما لازم نیست اول Aها باشن بعد B ها... می تونه برعکس هم باشه گزینه ۲ هم جواب یا ABC و یا BAC هست ولی عبارت سمت راست اینو نمیگه (البته فکر می کنم اینطور باشه) |
سوال نظریه بسیار ساده ولی.......... - marjan2001 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۰۰ ب.ظ
zr2358 ارسال اولیه را واضحتر کردم ببینید رفع ابهام شد |