با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - نسخهی قابل چاپ |
با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - mamad69 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ
با سلام من ترازم ۶۰۰۰ ولی با وجود داشتن سهیمه توی هیچ کدوم از واحد های تهران قبول نشدم !!!! نمی دونم مگه با سهمیه فقط ۹۰ درصد تراز نفر اخر رو نباید می اوردیم ؟؟ من که بیشتر اوردم حالا می خواستم ببینم با این کارنامه چقدر شانس قبولی در تکمیل ظرفیت رو دارم ؟؟ با تشکر |
RE: با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - genius - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ)mamad69 نوشته شده توسط: با سلام چون سهمیه داری احتمالش واسه البرز-تهران ج-تهران ش-تهران م- بویین زهرا-هست |
با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - mamad69 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
با تشکر بعد می خواستم ببینم این که انتخاب اول رو چی بزنیم اهمیت داره مثلا من بین تهران شمال - مرکز و جنوب تهران شمال رو انتخاب اولم بزارم که شانسم بیشتر باشه یا تهران جنوب رو انتخاب اول بزارم که معتبر تره و بعدش تهران شمال رو بزارم انتخاب دوم و سوم ؟؟؟؟؟؟ |
با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - mamad69 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
کسی نمی تونه راهنمایی کنه ؟؟ |
با تراز ۶۰۰۰ + سهمیه => برای قبولی درنرم افزار یکی از واحد های تهران - mamad69 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)mamad69 نوشته شده توسط: با تشکر کسی از دوستان نبود ؟؟ |