![]() |
تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - نسخهی قابل چاپ |
تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - mishigan - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! ![]() |
RE: امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - Melora - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط: سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! ![]() |
RE: امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - mishigan - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)Melora نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط: سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! خیلی ممنون از روحیه دادنت ...!!! ![]() |
امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - mehrdad372 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
امید همیشه هست تازه اونم تو دانشگاه آزاد ![]() |
تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - sahar_2000 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ
ببخشید اگه ناامیدتون میکنم اما بهتره برنامه ریزی جدی داشته باشید چون بعید میدونم.. |
RE: تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - saeedmohamadinia - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط: من خودم واحد بروجرد قبول شدم رتبه ام شد ۸۲ اما بخاطر مشکل سربازی نمیرم |
RE: تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - paki64 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
سلام پارسال تکمیل دوم با این تراز بجز گرمی نمیشد جای دیگه قبول بشی تکمیل اول خبر ندارم گرمی تو تکمیل دوم تا ۴۹۶۸ گرفت شاهرود هم تا ۵۰۲۵ شاید امسال زیاد بشه خبر ندارم |
تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - mishigan - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
مرسی از همه ی عزیزان که جواب دادن ! |
RE: تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - genius - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط: سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! امیدتون به تکمیل ظرفیت دوم (بهمن) باشه و شهرهای بافت-گرمی-کیش-قشم-زاهدان احتمالش هست اگه عجله نداری سال دیگه با همتی بیشتر تلاش کن |
RE: تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - mishigan - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)genius نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط: سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! مرسی از پاسخ کاملتون !!! البته با اعلام پذیرش ۸ هزار دانشجو در تکمیل ظرفیت میشه آدم یه جوری امیدوار بود . |
تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - sogin - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
دوست عزیز فقط تراز ملاک قبولی نیست باید به رتبه هم نگاهی بکنید تو کارنامتون فقط ع ت ب رتبتون به نفر اخر نزدیک هست همیشه موفق باشید |
RE: تراز ۵۰۰۲ نرم افزار-امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟! - aliasghar-az - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)Melora نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)mishigan نوشته شده توسط: سلام این کارنامه آزاد منه ! ایا امیدی هست تکمیل ظرفیت در بیام ؟! با سلام خدمت دوستان من نمره ام ۵۵۰۰ شده (نرم افزار)و آخرین نمره قبولی در زنجان ۵۸۲۱ و در علوم تحقیقات آذربایجان شرقی ۵۸۶۶ و در شبستر ۵۷۵۱ هست آیا در تکمیل ظرفیت امیدی هست به قبولی؟ راستی اصفهان چطور؟ |