آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
سلام به همه دوستان من این درصد های من است ، آیا با این شرایط امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟ در ضمن قبول هم نشدم. لطفا دوستان راهنمایی کنند . |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - To-67 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ
فکر کنم تکمیل دوم قبول بشی |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
ممنون از اینکه حداقل انرژی مثبت دادید. |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - snowly1 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
سلام به همه من ترازم ۵۵۰۰ شده و فقط شبکه قزوین رو زده بودم که تو کارنامه ی من نمره آخرین نفر قبول رو زده ۶۴۳۶ و رتبه ی آخرین نفر قبول رو زده ۸۰ قضییه چیه که تو کارنامه ی دوستمون yahyazahedi زده ۶۲۴۰ و ۱۲۷؟ |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - shima_24 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: سلام به همهاحتمالا ایشون سهمیه بسیجی داشتن چون کارنامه منم مثل کارنامه شماست |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - snowly1 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
خب حالا shima_24 بنظرت من تکمیل اول یا دوم شبکه قزوین قبول میشم؟ خودت چی؟ کجاهارو زده بودی؟ |
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ
آره دوستان من سهمیه داشتم. ولی با سهمیه هم قبول نشدم. |