تالار گفتمان مانشت
آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ

سلام به همه دوستان من این درصد های من است ، آیا با این شرایط امیدی به تکمیل ظرفیت هست یا نه ؟
در ضمن قبول هم نشدم.
لطفا دوستان راهنمایی کنند .
[تصویر:  208681_Untitled.png]

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - To-67 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ

فکر کنم تکمیل دوم قبول بشی

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ

ممنون از اینکه حداقل انرژی مثبت دادید.

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - snowly1 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ

سلام به همه
من ترازم ۵۵۰۰ شده و فقط شبکه قزوین رو زده بودم که تو کارنامه ی من نمره آخرین نفر قبول رو زده ۶۴۳۶ و رتبه ی آخرین نفر قبول رو زده ۸۰ قضییه چیه که تو کارنامه ی دوستمون yahyazahedi زده ۶۲۴۰ و ۱۲۷؟

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - shima_24 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط:  سلام به همه
من ترازم ۵۵۰۰ شده و فقط شبکه قزوین رو زده بودم که تو کارنامه ی من نمره آخرین نفر قبول رو زده ۶۴۳۶ و رتبه ی آخرین نفر قبول رو زده ۸۰ قضییه چیه که تو کارنامه ی دوستمون yahyazahedi زده ۶۲۴۰ و ۱۲۷؟
احتمالا ایشون سهمیه بسیجی داشتن
چون کارنامه منم مثل کارنامه شماست

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - snowly1 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ

خب حالا shima_24 بنظرت من تکمیل اول یا دوم شبکه قزوین قبول میشم؟
خودت چی؟ کجاهارو زده بودی؟

آیا با تراز ۵۱۵۰ در تکمیل ظرفیت شبکه قبول میشوم ؟ - yahyazahedi - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ

آره دوستان من سهمیه داشتم.
ولی با سهمیه هم قبول نشدم.