تالار گفتمان مانشت
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ

[تصویر:  11356961383661462260.jpg]

کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - jrkh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ

آقا تبریک. پس هم کلاس شدیم. Smile

RE: کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - nina - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ

تبریک .دانشگاه آزاد هزینه هر ترمش چقدر در میاد؟

کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - robert - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ

آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم...

شما لیسانس تو (( تهران جنوب )) نبودید..؟؟

کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - fo-eng - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ

هزینه هر ترم فکر کنم ۲ تومن باشه .. شهریه ثابت احتمالا ۱ و ۱۰۰ یا ۲۰۰ باید باشه ..
البته دقیق ترش رو باید خود سازمان اعلام کنه ... من مال ۲ سال پیش رو می دونم این حدودا بودش.
موفق باشید.

کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - student_92 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ

تبریک....
موفق باشین

RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط:  آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم...

نه .کارشناسی دانشگاه شمال نرم افزار خوندم.

۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - neda.20 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)mojtaba.maleki نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط:  آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم...

منم هم کلاسیم...ثبت نام همون ۱۹ . ۲۰ ام هستش؟؟؟؟

RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط:  
(15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)mojtaba.maleki نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط:  آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم...

منم هم کلاسیم...ثبت نام همون ۱۹ . ۲۰ ام هستش؟؟؟؟

آقا ثبت نام کیه بالاخره؟اینا چرا خبر رسانیشون انقدر بده...

۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - m2m3m92 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ

تبریک میگم
دانشگاه علوم تحقیقات تهران ۵ شنبه و جمعه تعطیل هست پس احتمالا فردا اخبار ثبت نام رو میزارن رو سایت البته پارسال خود مرکز آزمون اعلام کرد و ما طبق اون برنامه رفتیم....

۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - IT.setareh91 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ

سلام دوستان. به همه شما عزیزان تبریک میگم.
من هم قزوین قبول شدم البته شبکه.
لطفا اگه خبر جدیدی مبنی بر شروع ثبت نام، شهریه، انتخاب واحد و ... اطلاع رسانی کنید.

RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - abdi1370 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ

سلام تبریک

من شنیدم که رتبه های ۱ تا ۱۰ آزاد بورسیه هستند یعنی شما هم بدون شهریه درس میخونن !!!
درسته ؟؟؟؟

RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - eli_r - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ

سلام تبریک میگم ثبت نام حضوری ۱۹ و ۲۰ شهریور هست برای دانشگاه مشهد قبلش باید ثبت نام اینترنتی بکنیم و شهریه ثابت و ... حدودا ۱۲۰۰۰۰۰۰ ریال هم واریز کنیم
منم هوش مشهد آزاد قبول شدمSmile

۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - nomad:D - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ

تبریک میگم
من هم رتبه ۱ علوم تحقیقات شدم.

۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - M*Gh - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ

تبریک میگم

به امید موفقیتهای بعدی شما