![]() |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
![]() |
کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - jrkh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
آقا تبریک. پس هم کلاس شدیم. ![]() |
RE: کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - nina - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
تبریک .دانشگاه آزاد هزینه هر ترمش چقدر در میاد؟ |
کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - robert - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم... شما لیسانس تو (( تهران جنوب )) نبودید..؟؟ |
کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - fo-eng - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
هزینه هر ترم فکر کنم ۲ تومن باشه .. شهریه ثابت احتمالا ۱ و ۱۰۰ یا ۲۰۰ باید باشه .. البته دقیق ترش رو باید خود سازمان اعلام کنه ... من مال ۲ سال پیش رو می دونم این حدودا بودش. موفق باشید. |
کارنامه رتبه ۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران - student_92 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
تبریک.... موفق باشین |
RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم... نه .کارشناسی دانشگاه شمال نرم افزار خوندم. |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - neda.20 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)mojtaba.maleki نوشته شده توسط:منم هم کلاسیم...ثبت نام همون ۱۹ . ۲۰ ام هستش؟؟؟؟(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم... |
RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - mojtaba.maleki - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)neda.20 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)mojtaba.maleki نوشته شده توسط:منم هم کلاسیم...ثبت نام همون ۱۹ . ۲۰ ام هستش؟؟؟؟(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)robert نوشته شده توسط: آقا مبارکه...منم همونجا قبول شدم... آقا ثبت نام کیه بالاخره؟اینا چرا خبر رسانیشون انقدر بده... |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - m2m3m92 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
تبریک میگم دانشگاه علوم تحقیقات تهران ۵ شنبه و جمعه تعطیل هست پس احتمالا فردا اخبار ثبت نام رو میزارن رو سایت البته پارسال خود مرکز آزمون اعلام کرد و ما طبق اون برنامه رفتیم.... |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - IT.setareh91 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان. به همه شما عزیزان تبریک میگم. من هم قزوین قبول شدم البته شبکه. لطفا اگه خبر جدیدی مبنی بر شروع ثبت نام، شهریه، انتخاب واحد و ... اطلاع رسانی کنید. |
RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - abdi1370 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
سلام تبریک من شنیدم که رتبه های ۱ تا ۱۰ آزاد بورسیه هستند یعنی شما هم بدون شهریه درس میخونن !!! درسته ؟؟؟؟ |
RE: 3 معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - eli_r - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
سلام تبریک میگم ثبت نام حضوری ۱۹ و ۲۰ شهریور هست برای دانشگاه مشهد قبلش باید ثبت نام اینترنتی بکنیم و شهریه ثابت و ... حدودا ۱۲۰۰۰۰۰۰ ریال هم واریز کنیم منم هوش مشهد آزاد قبول شدم ![]() |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - nomad:D - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
تبریک میگم من هم رتبه ۱ علوم تحقیقات شدم. |
۳ معماری کامپیوتر- علوم تحقیقات تهران-تراز ۸۹۴۷ - M*Gh - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ق.ظ
تبریک میگم به امید موفقیتهای بعدی شما |