تالار گفتمان مانشت
[یه سوال ] پروژه شبکه های اجتماعی - نسخه‌ی قابل چاپ

[یه سوال ] پروژه شبکه های اجتماعی - لهمشد - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۲ ب.ظ

سلام:
از دوستان ارشدی کسی می دونه چه درسهایی واسه پروژه برای کسی که رو شبکه های اجتماعی کار می کنه می تونه مفید باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

RE: یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - لهمشد - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ

با سلام خدمت دوستان عزیز:
می خواستم خواهش کنم اونهایی که نمایشگاه کتاب می رند یه نگا هی بندازند ببیند کتابی درباره social network و همچنین game theory هست یا نه اگه بود تو همین تا پیک بگن . در ضمن دلیل این درخواستم اینه, شاید نتونم برم نمایشگاه کتاب(بدلیل کنکور-مشغله کاری(درس)) . ممنون ازتون .

RE: یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - mosavat - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ

(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۲ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط:  سلام:
از دوستان ارشدی کسی می دونه چه درسهایی واسه پروژه برای کسی که رو شبکه های اجتماعی کار می کنه می تونه مفید باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

یعنی منظورتون برنامه نویسی و طراحی محیطی شبیه تالار گفتمان‌ها یا فیس بوک هست یا اینکه میخواین در مورد تاثیرات اجتماعی این شبکه‌ها و محیطهای مجازی تحقیق داشته باشین ؟!

اولی به دانش کامپیوتر و برنامه نویسی مربوط میشه

و

دومی به رسته جامعه شناسی / روانشناسی / علوم انسانی

شما روی کدومش کار می کنین ؟

یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - luna - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ

والا نظریه بازی‌ها و شبکه های اجتماعی توی زیرگرایش الگوریتم و محاسبات هست. برای نظریه بازی‌ها که یه درس به همین نام هست برای شبکه های اجتماعی هم شاید وب معنایی مفید باشه( که البته مطمئن نیستم!)

RE: یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - لهمشد - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ

ببیند شبکه های اجتماعی مثل همون facebook که گفته شد موضوع بحث هستش و یکی از دوستان داره روی ماکزیمم کلیلک کار می کنه . حالا من خودم ایده‌ام اینه بوده که روی نظریه بازی‌ها توی شبکه های اجتماعی کار کنم یا اینکه روی امنیت حالا نمی دونم کدومش بهتره و همچنین منابع بهتری براش وجود داره و میشه روش مانور داد.

یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - luna - 18 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ق.ظ

من خودم در این زمینه کار نکردم ولی می دونم که بچه های الگوریتم روی چنین موضوعاتی و بیشتر از جنبه های الگوریتمی کار می کنند که شامل نظریه بازی‌ها هم میشه. اما اگه زمینه امنیت رو در نظر بگیریم باید به بچه های امنیت IT مراجعه کنید چون اونا روی این مسایل کار می کنند.

RE: یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - لهمشد - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ

از دوستان کسی اطلا عی نداره که کتاب فارسی درباره شبکه های اجتما عی وجود داره یا نه؟

RE: یه سوال دارم درباره خود مقطع ارشد - Hallow - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ)لهمشد نوشته شده توسط:  از دوستان کسی اطلا عی نداره که کتاب فارسی درباره شبکه های اجتما عی وجود داره یا نه؟

فکر کنم اگر میخواید در این زمینه کار کنید بهتر باشه به جای کتاب دنبال مقالاتی باشید که به تعداد زیاد در این زمینه موجود هستند...

کافیه یک نفر رو با دسترسی به sciencedirect پیدا کنید...

در ضمن اگر بفرمایید در مورد چه چیزی مربوط به شبکه های اجتماعی کتاب میخواید شاید بشه بهتون کمک کرد... البته خیلی خیلی شک دارم که اگر هم کتابی وجود داشته باشه به فارسی ترجمه شده باشه...