درخواست کمک برای پروژه مرتبط به استاندارهای فشرده سازی ویدئو - نسخهی قابل چاپ |
درخواست کمک برای پروژه مرتبط به استاندارهای فشرده سازی ویدئو - csun - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
سلام من یه پروژهای دارم که تقریبا هیچ چی ازش نمیدونم استاد محترم هم معلوم نیست کجان به سختی پیداشون میکنم وقتی هم پیداشون میکنم هیچ راهنمایی نمیکنن پروژه اینه که: دو تا فایل صدا داریم(مثلا با فرمت wav) و یه فایل فیلم داریم با فرمت(.avi) دو تا هم فایل زیرنویس(فکر می کنم با فرمت txt) بعد باید تو متلب کدی بنویسم که با زدن یک کلید صدا عوض بشه و با زدن یک کلید دیگه زیرنویس عوض بشه (مثل امکانی که دستگاههای dvd_player داره) یعنی مثلا این امکان باشه که فیلم با صدای فارسی و زیرنویس انگلیسی پخش بشه یا مثلا صدای فارسی و زیرنویس فارسی و .... میدونم که با فرمت mpeg-2 این امکان هست. به راهنمایی خود استاد رفتم و مطالب مربوط به DVB رو خوندم که از این فرمت استفاده میکنه اما مساله اینه که اونجا بیشتر تمرکز روی ارسال داده هاست نه پردازش baseband در صورتی که این چیزی که من میخوام پردازش baseband هستش از یک نفر پرسیدم گفت که برو تو نت کد mpeg-2 سرچ کن و بخون. اما باز یه چیزی که هست اینه که تو اون کدا بحث فشردهسازی فایلهای ویدوئی مطرحه نه این چیزی که من میخوام در کل اگر پیشنهادی دارین ممنون میشم خیلی اعصابم خورده باید واسه کنکور بخونم اما نمیتونم تمام وقتم رو میذارم واسه این پروژه مطالبی رو میخونم اما آخرش هیچ چی نصیبم نمیشه پ.ن: کسی نمیدونه آیا امکان حذف واحد پروژه وجود داره با نه؟؟ دیگه به این مرحله رسیدم |
درخواست کمک برای پروژه مرتبط به استاندارهای فشرده سازی ویدئو - ghaderiyaser - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
سلام به نظر پروژه جالبی میاد. می تونید فایل هایی که استادتون براتون فرستادن به من هم ایمیل کنید.(ghaderiyaser@gmail.com) |