سوال درباره پذیرش نمایندگی "صنایع رباتیک آراد" - نسخهی قابل چاپ |
سوال درباره پذیرش نمایندگی "صنایع رباتیک آراد" - mahi_24 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید مدتی قبل آگهی دیدم که درباره پذیرش نمایندگی صنایع رباتیک آراد بود.ثبت نام کردم و فایل هایی واسه من فرستادن که آموزش های رباتیک میدن به نماینده و نماینده باید از مدارس پذیرش بگیره و اگر موافقت کردن آموزش ها رو به دانش آموزا بده و برای هر کلاس ۲۰ نفره ۸۰۰ هزارتومن بهش داده میشه.راستش من میخواستم این کارو انجام بدم ولی نمیدونم که تاچه حد جای کار داره میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی راجع به این شرکت و معتبر بودن اون داره؟و ضمنا این شرکت توی مشهد هست |
RE: سوال درباره پذیرش نمایندگی "صنایع رباتیک آراد" - saho - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشیدسلام فکرمیکنم یجور حالت بازار یابی داره. مثلا واسه بسته هاش که۷۵ تومن هستش.اول مشتری پیدا میکنین بعد سفارش میدین. ار۷۵ تومن ۳۰ تومن واسه شماست بقیه روشرکت برمیداره. درباره کلاساشم باید بگردین دنبال کساییکه میتونن تدریس کنن وحقوقشونم باید خودتون بدین. اینارو من ۲ماه پیش از قسمت سوالات سایتشون فهمیدم |
سوال درباره پذیرش نمایندگی "صنایع رباتیک آراد" - elynn66 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
واسه منم فرماش اومد ولی چون حالت بازاریابی داشت دیگه ادامه ندادم |