|
|
۹۹معماری -روزانه شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
۹۹معماری -روزانه شریف - miinaa - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
۹۹-معماری کامپیوتر -شریف |
|
۹۹-معماری کامپیوتر -شریف - pooya - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
شرمنده می شه نتیجه نهاییتونو بذارید اخه باورش خیلی برام سخته که کسی با این رتبه شریف بیاره |
|
RE: 99-معماری کامپیوتر -شریف - faribam - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
تبریک میگم بهتون شبانه شریف قبول شدید؟ (۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: شرمنده می شه نتیجه نهاییتونو بذارید اخه باورش خیلی برام سخته که کسی با این رتبه شریف بیارهآقا پویا شما کجا قبول شدید رتبتون چند بود؟ |
|
۹۹معماری -...شریف - fatemeh85 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
احتمالا سهمیه داشتید نه؟ |
|
۹۹معماری -...شریف - pooya - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
والا من امسال ازمایشی دادم ۱۸۰۰ شدم ایشالا سال اینده |
|
RE: ۹۹معماری -...شریف - miinaa - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
[attachment=12601] (07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: شرمنده می شه نتیجه نهاییتونو بذارید اخه باورش خیلی برام سخته که کسی با این رتبه شریف بیاره خواهش می کنم.خودمم اصلا باورم نمیشه.دوستم پارسال با ۷۰ شریف نیاورد.هیچ سهمیه ای هم نداشتم. [attachment=12601] |
|
۹۹معماری -روزانه شریف - pooya - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
واقعا مبارک باشه انشالا موفق باشید |
|
۹۹معماری -روزانه شریف - omidranjbar - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
خیلی مبارکه همکلاسی میشه کارنامه اولیتونو بذارید؟ ![]() معماری میخواستید خودتون؟ |
RE: ۹۹معماری -روزانه شریف - miinaa - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: خیلی مبارکه همکلاسی مرسی ممنون.حقیقتش من دنبال هوش مصنوعی بودم.اما به طرز عجیب و غریبی درصد تخصصی هوش مصنوعی ام کم شد. ولی از معماری هم بدم نمیومد. اینم از کار نامه اولیه ام. [attachment=12605] |
RE: ۹۹معماری -روزانه شریف - omidranjbar - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ)miinaa نوشته شده توسط:مرسی مرسی. تخصصی معماری رو خیلی خوب زدی.(08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: خیلی مبارکه همکلاسی ![]() اینم بگم که دوستم رتبش دقیقا یکی بعد شما بود یعنی ۱۰۰ شریف قبول نشد
|
|
RE: ۹۹معماری -روزانه شریف - khorshid_sh - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ق.ظ
قسمتتون بوده با عرض تبریک و ارزوی موفقیت لطف میکنید منابع ساختمان داده+طراحی الگوریتم+معماری کامپیوتر را بگین؟ اگر کلاس هم رفتید،ممنون میشم بفرمایید |
RE: ۹۹معماری -روزانه شریف - miinaa - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ق.ظ)khorshid_sh نوشته شده توسط: قسمتتون بوده ممنون. ساختمان داده+طراحی کلاس های آقای یوسفی تابستان ۹۰ در شیراز.من پارسال فقط از هوش طراحی الگویتم رو زدم که ۳۵ رصد شد.همه سوالا رو آقای یوسفی نکته اش رو گفته بودن.ولی امسال از درصدم زیاد راضی نبودم. معماری هم اول صدا و جزوه آقای اجلالی بعدش هم جزوه و صدای آقای یوسفی.سایت it90.ir |