کتاب گسسته rosen - نسخهی قابل چاپ |
کتاب گسسته rosen - gartal_2012 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
از دوستان کسی این کتابو خونده ؟ من این کتاب و پوران و پارسه را دارم برای ای تی میخونم . آیا حتما باید گریمالدی را بخرم یا اینا کافیه ؟ ممنون میشم پاسخ بدبد |
RE: کتاب گسسته rosen - azk84 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)gartal_2012 نوشته شده توسط: از دوستان کسی این کتابو خونده ؟ من این کتاب و پوران و پارسه را دارم برای ای تی میخونم . آیا حتما باید گریمالدی را بخرم یا اینا کافیه ؟ ممنون میشم پاسخ بدبد واللا من خودم واسه کنکور که نرسیدم اصلاً گسسته بخونم، ولی موقعی که درسشو داشتم همین Rosen رو خونده بودم و توی کنکور هم هیچ مشکلی نداشتم. به نظرم همینا کافیه. |
RE: کتاب گسسته rosen - kargar_software88 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)gartal_2012 نوشته شده توسط: از دوستان کسی این کتابو خونده ؟ من این کتاب و پوران و پارسه را دارم برای ای تی میخونم . آیا حتما باید گریمالدی را بخرم یا اینا کافیه ؟ ممنون میشم پاسخ بدبد به نظر منم کافیه Rosen و کتاب آقای مهندس یوسفی عالیه |
RE: کتاب گسسته rosen - alagh - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)nickali نوشته شده توسط:ببخشید این کتابی که ازش تعریف میکنید ترجمه خوبی هم داره؟؟(07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)gartal_2012 نوشته شده توسط: از دوستان کسی این کتابو خونده ؟ من این کتاب و پوران و پارسه را دارم برای ای تی میخونم . آیا حتما باید گریمالدی را بخرم یا اینا کافیه ؟ ممنون میشم پاسخ بدبد |
RE: کتاب گسسته rosen - keihan - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ
استاد گسسته ی ما میگفت هر هفته باید ۵۰ تمرین از این کتاب حل کینین ایمیل کنین مثالا و سوالایی که توش هست خیلی به یادگیری گسسته کمک میکنه و توضیحاتشم خوبه ! کتاب گریمالدی هم گاهی اوقات یه نگاهی میکردم البته چون زیاد نخوندمش نمیتونم نظری بدم درموردش(البته اونم کتاب خوبیه) ولی در کل کتاب Rosen واسه یادگیری بسیار هم خوبه ولی به نظرم آدم باید از Rosen یاد بگیره چون خیلی به تفهیم این درس کمک میکنه،منتها کتاب پوران پژوهش هم باید در کنارش باشه تا بشه با سوالای آزمون هم آشنا بشیم چون سبک و سیاق سوالا یه ذره فرق داره ولی واسه یاد گرفتن پوران زیاد توضیحش جالب نیست... |