|
|
سال ۸۴سوال زبان منظم - نسخهی قابل چاپ |
|
سال ۸۴سوال زبان منظم - tabassomesayna - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
دوستان سلام من کتاب پوران رو دارم واسه نظریه حس میکنم بعضی جاها جواب تست رو غلط گفته مثلا این سوال(سراسری۸۴) : زبان L زیر مجموعه {۰,۱}* به صورت زیر تعریف شده است : € عضو L اگر x عضو L آنگاه ۰x1 عضو L اگر x عضو L و y عضو L آنگاه xy عضو L کدام گزینه صحیح است ؟ ۱-L منظم است ولی در هر کلمه از این زبان لزوما" تعداد ۰ ها با تعداد ۱ ها مساوی نیست ۲-L منظم است و در هر کلمه از این زبان تعداد ۰ ها با تعداد ۱ ها مساوی است ۳-L منظم نیست و در هر کلمه از این زبان تعداد ۰ ها با تعداد ۱ ها مساوی است ۴-L منظم است و در هر کلمه از این زبان لزوما" تعداد ۰ ها با تعداد ۱ ها مساوی نیست به نظر من زبان L منظمه و ۴ درسته چون تعداد صفرها ربطی به تعداد یک ها نداره ولی کتاب پوران نوشته به ازای هر صفر یک عدد به رشته اضافه میشود بنابراین تعداد صفر ها و تعداد یک های رشته باهم برابر است کجا گفته تعداد صفر ها و یک ها باهم برابرند ؟؟؟؟؟تو صورت گفته اگه این عضو باشه اون هم عضوه نگفته لزوما" باید با صفر شروع بشه |
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - farhud - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
سلام سوالو میتونیدروی سوالو اسکن کنید بذارید اینجا؟ |
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - tabassomesayna - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
نتونستم اسکن کنم عکس گرفتم ازش , هرجا واضح نبود پررنگ کردم
|
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - poursadeqi - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
بله،جواب گزینه ۴ درسته نمونه رشته های های عضو ۰۰ ۰۰۰۱ (ox1) -- ۰۱ ۰۰۱۱(ox1) میتونه مث اولی تعداد یکسان نباشه،یا مث دوتا دومی یکسان باشه |
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - Jooybari - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ
سلام. به نظر من تعداد ۰ و ۱ برابره. عملاً از گرامر زیر استفاده کرده: [tex]S\to \lambda|SS|0S1[/tex] این زبان اصلاً منظم نیست. گزینه ۳ درسته. |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - tabassomesayna - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. به نظر من تعداد ۰ و ۱ برابره. عملاً از گرامر زیر استفاده کرده: ولی به نظر من تعداد ۰ ها و یک ها برابر نیس مثلا" شما x رو صفر فرض کنید, طبق قانون دوم میشه : ۰۰۱ که همین طور که می بینیم تعداد صفرها و یک ها برابر نیس |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - Jooybari - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. به نظر من تعداد ۰ و ۱ برابره. عملاً از گرامر زیر استفاده کرده: قرار نیست x رو ۰ فرض کنیم. ۰ اصلاً عضو زبان نیست. |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - tabassomesayna - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. به نظر من تعداد ۰ و ۱ برابره. عملاً از گرامر زیر استفاده کرده: خب تو صورت سوال گفته : [tex]L\subseteq\left\{0,1\right\}\textup[/tex] نمی دونم حس میکنم سوال گیج کننده س میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من برداشتم از سوال اینه که ما یه زبانی داریم که الفباش ۰ و یک هست. قوانینش هم اینه که اگه یک عضو از این الفبا رو به عنوان x بگیریم اگه اول و آخرش ۰ و یک اضافه کنیم بازهم جزء این زبان میشه ![]() فک کنم دارم اشتباه میکنم ممنون میشم استنباطتون رو توضیح بدید
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - Jooybari - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: خب تو صورت سوال گفته : تا اینجا هیچ مشکلی نداره. اتصال دو رشته جزء زبان هم جزء زبانه. اولین رشته زبان ناله. از این رشته به رشته های ۰۱ و ۰۰۱۱ و ۰۱۰۱ و ... میرسیم. |
|
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - nazanin_sh - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
به نظر من تعداد ۰ و ۱ برابره . سوال قاعده ی ساختن رشته ی جدید رو خودش گفته . در مرحله ی اول ما فقط میتونیم از لاندا برای ساختن رشتمون استفاده کنیم . و بعد با این رشته ی جدید رشته های بعدی رو به دست بیاریم . که در هر صورت همه ی رشته ها ۰ و ۱ برابر دارن(مث همین مثالی که آقای جویباری زدن). |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - mrpool - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: خب تو صورت سوال گفته : [tex]L\subseteq \left \{ 0,1 \right \}*[/tex] هستش ، یعنی متامی رشته های حاصل از ۰ و ۱ . نه اون چیزی که شما گفتین . (۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ)poursadeqi نوشته شده توسط: بله،جواب گزینه ۴ درسته رشته ۰۰ جزو زبان نیست . از کجا نوشتین که هست ؟ (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: دوستان سلام گزینه ۳ صحیح هست . معمولا همه ی کتاب های کمک درسی واسه نظریه اشتباه زیاد دارن ، حتی حل التمرین لینز هم خیلی اشتباه داره . خب در این زبان تعداد ۰ ها و ۱ ها با هم برابره : زبان با یک اپسیلون یا لاندا شروع میشه . با استفاده از شرط اول رشته ی [tex]0\lambda 1[/tex] که برابره [tex]01[/tex] و با استفاده از شرط دوم رشته [tex]\lambda \lambda[/tex] که همان [tex]\lambda[/tex] هست، به دست میان . اگه این شروط رو دوباره اعمال کنیم . رشته های [tex]0\lambda 1[/tex] [tex]\lambda \lambda = \lambda[/tex] [tex]0011[/tex] [tex]0101[/tex] به دست میان . و اما در مورد منظم بودن یا نبودن : بذارین اینجوری بگم که چون تو این زبان تعداد ۰ ها و ۱ ها برابر هست ( حالا در نظر نمیگیریم که کدوم اول میاد و کدوم بعد اون ) نیاز به شمردن در تحلیل رشته است . و چون این شمردن میتواند تا بینهایت ادامه داشته باشد پس زبان منظم نیست. ( اگر شمردن محدود باشد ، زبان منظم است ) . با این تفاصیر گزینه صحیح ، گزینه ۳ هستش یعنی : ۳-L منظم نیست و در هر کلمه از این زبان تعداد ۰ ها با تعداد ۱ ها مساوی است |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - tabassomesayna - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)mrpool نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: خب تو صورت سوال گفته : ممنون از پاسختون رشته ۰۱۰۱ فک نکنم جزء زبان باشه. درست میگم؟ |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - Jooybari - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: رشته ۰۱۰۱ فک نکنم جزء زبان باشه. درست میگم؟ جزء زبانه. ۰۱ که عضو زبانه. x=y=01 درنظر بگیرید. عضو زبانه. |
RE: سوال زبان منظم سراسری ۸۴ - tabassomesayna - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: رشته ۰۱۰۱ فک نکنم جزء زبان باشه. درست میگم؟ بله بله حق با شماست..ممنون |