۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - نسخهی قابل چاپ |
۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - zahra67 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ
خدا رو شکر همونی که میخاستم قبول شدم |
۱۱۷۳ نرم افزار - جهاد دانشگاهی خوزستان - csharpisatechnology - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
۱۱۷۳ آوردی بعدش جهاد دانشگاهی اهواز ؟ مجازی هست یا غیرانتفاعی یا پیام نور میشه؟ ترمی چقدر باید بدی؟ من مجازی شهید بهشتی قبول شدم به نظرتون برم ؟ |
RE: ۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - zahra67 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
سلام غیر انتفاعی شهریه ثابت ۴۰۰۰۰۰ تومن و هر واحد ۷۵۰۰۰ در کل ۳۲ واحد باید بگذرونیم اینکه برید یا نه بخودتون و شرایطتون بستگی داره مثلا تو یک اداره دولتی شاغلید و فقط یک مدرک میخاین من خودم پارسال مجازی مشهد قبول شدم نرفتم |
۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - *Najmeh* - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
من دوستای دارم که اینجا شهریه بیشتر از ۹۰۰۰هزار تومن نمیشه دانشگاه شم بد نیست مشکلی که کل خوزستان داره اینه که استاداش کمن |
RE: ۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - zahra67 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
از بچه ها کسی هست که جهاد دانشگاهی قبول شده باشه خوشحال میشم پیشاپیش با همکلاسیام آشنا بشم |
۱۱۷۳ نرم افزار - غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی خوزستان - fa_karoon - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
بهت تبریک می گم من کارشناسیم اونجا بود البته الان همه ی استادهای خوبی که ما می شناختیم رفتن نمی دونم استادهای جدیدش چه طورن دوره کارشناسی کدوم دانشگاه بودین؟ |