۴۸۳ هوش مصنوعی-روزانه یزد - نسخهی قابل چاپ |
۴۸۳ هوش مصنوعی-روزانه یزد - moka69 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
سلام من با رتبه ۴۸۳ روزانه دانشگاه یزد گرایش هوش قبوول شدم کسی همکلاسی پیدا نمیشه اینجا ...؟؟؟؟؟؟ یا کسایی که دانشگاشو می شناسن از محیطش بگین...ممنون |
RE: 483 هوش--روزانه یزد - saho - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moka69 نوشته شده توسط: سلام من با رتبه ۴۸۳ روزانه دانشگاه یزد گرایش هوش قبوول شدم کسی همکلاسی پیدا نمیشه اینجا ...؟؟؟؟؟؟ هم دانشگاهی زیااد میشناسم اماهمکلاسی براتون یکی تبریک میگم |
RE: ۴۸۳ هوش-روزانه یزد - hrharh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moka69 نوشته شده توسط: سلام من با رتبه ۴۸۳ روزانه دانشگاه یزد گرایش هوش قبوول شدم کسی همکلاسی پیدا نمیشه اینجا ...؟؟؟؟؟؟ سلام بهتون تبریک میگم (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moka69 نوشته شده توسط: سلام من با رتبه ۴۸۳ روزانه دانشگاه یزد گرایش هوش قبوول شدم کسی همکلاسی پیدا نمیشه اینجا ...؟؟؟؟؟؟ خودم اومدم |
RE: ۴۸۳ هوش-روزانه یزد - saho - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ)hrharh نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moka69 نوشته شده توسط: فکر کردم نمیای اینم ازهمکلاسی |
۴۸۳ هوش-روزانه یزد - Payam92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
تبریک میگم ، هم دانشگاهی. |
۴۸۳ هوش-روزانه یزد - moka69 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
اٍ به سلامتی... چه خوب به شماهام تبریک میگم بچه ها... خیلی ممنون |
RE: ۴۸۳ هوش-روزانه یزد - hrharh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ)hrharh نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moka69 نوشته شده توسط: از این ورا رد میشدم گفتم من که هم دانشگاهی پیدا کردم بزار ببینم همکلاسی هم پیدا میکنم |
۴۸۳ هوش-روزانه یزد - atefeh.gh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ق.ظ
سلام منم تبریک میگم منم هوش یزد روزانه آوردم پس همکلاسی میشیم.میبینمتون |
RE: ۴۸۳ هوش-روزانه یزد - moka69 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ق.ظ)atefeh.gh نوشته شده توسط: سلام منم تبریک میگم سلام آره عزیزمممم خیلی خوشحالم و بهت تبریک میگممممم.... |
RE: ۴۸۳ هوش-روزانه یزد - hrharh - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ق.ظ)atefeh.gh نوشته شده توسط: سلام منم تبریک میگمتبریک میگم خوبه دیگه همکلاسیها دارن جمع مشخص میشن |
۴۸۳ هوش-روزانه یزد - razy - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۱ ب.ظ
منم همکلاسیتونم |