۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - mohsencs - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
با آرزوی موفقیت برای همه پشت کنکوری های عزیز و تشکر از مانشت با رتبه ۴۵ کنکور علوم کامپیوتر توی چهارمین انتخاب دانشگاه شهید بهشتی رو قبول شدم. ترتیب انتخاب رشته خودم رو هم گذاشتم که دوستان استفاده کنن . به همه دوستان توصیه میکنم زود به زود به مانشت سر بزنن و از تجربه بقیه حتما استفاده کنین. |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی - mohsen990 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
سلام چطوری پسر منم که اینجا قبول شدم...بالاخره یک امیرکبیری پیدا کردم. ) تبریک فراوان |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی - gaslakh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
تبریک میگم برادر انشالله چشممون به جمال شما روشن میشه موفق باشید |
RE: ۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - mohsencs - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)mohsen990 نوشته شده توسط: سلام چطوری پسر شما محسن سعادت پوری؟؟؟ به به آقا خوشحال شدم. |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - pooyaa - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز ببخشید یه سوال: چرا انتخابهای ۲و۳و۶و۷ شما مثل هم هستن؟تویه چی تفاوت دارن؟ |
RE: ۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - mohsencs - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: تبریک میگم دوست عزیز مرسی توی گرایشها تفاوت دارن . دانشگاه امیرکبیر چهارتا گرایش علوم کامپیوتر( سیستم های کامپیوتری ،سیستمهای هوشمند ، نظریه محاسبات ، بیوانفورماتیک) که اینجا متاسفانه گرایشها رو ننوشته ولی من خدمت شما عرض میکنم ۲ - سیستمهای کامپیوتری ۳- سیستمهای هوشمند ۶- نظریه محاسبات ۷- بیو انفورماتیک |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - sd_javadi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
اوخ اوخ ، این چه انتخابی بوده ؟ یعنی بیو انفورماتیک و نظریه محاسبات امیرکبیر که امکان قبول شدنش رو داشتی بعد شهید بهشتی زدی ؟ نظریه دانش تهران رو چرا ؟ |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - ف.ش - ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ
تبریک میگم |
۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - Computer92 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
تبریک! |
RE: ۴۵ علوم کامپیوتر - روزانه دانشگاه شهید بهشتی + ترتیب انتخاب رشته - babak69 - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ ب.ظ
سلام ترجمه کتابارو از کجا میتونم پیدا کنم مثلا مباحثی در سیستمهای هوشمند |