![]() |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - نسخهی قابل چاپ |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
خدایا به خاطر حکمتت شکر |
۲۱۴ امنیت - شبانه مالک اشتر - jigarak - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
سلام مبارکه،انشاالله در ادامه راه هم موفق باشی. |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zarig460 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون...شما کی برای ثبت نام میرید؟؟!! |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zahra13.66 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
تبریک مبارکا |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - shz67 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
اقا تبریک می گم،حسابی بخوان شنیدم برای استخدام وزرات دفاع بچه های مالک اشتر سهمیه دارند.انشاالله دکترات |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)zarig460 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم بهتون...شما کی برای ثبت نام میرید؟؟!!خیلی ممنون فک کنم ۱۶ شهریور برای امنیت باشه |
۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
من پرسیدم امنیت و هوش جزو ICT میشه پس ۱۷ شهریور برا ثبت نامه |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zarig460 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من پرسیدمااا ![]() |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من پرسیدمااا من از یکی از بچه های اون دانشگاه پرسیدم واینکه متاسفانه نمیشه وارد گلستان شد چون هنوز نام کاربری برا ما تعریف نکرن |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zarig460 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من پرسیدمااا من زنگ زدم از دانشگاه پرسیدم گفتن که اطلاعیه مربوط به هوش و امنیتو نزدن..بعدا میزنن.گفتن بعد از ثبت نام این گروه ها ![]() فکرکنم ۲۰ اینا بشه |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:ما که ۱۷ ام میریم ثبت نام هر چی بادا باد(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من پرسیدمااا |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zarig460 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط:امروز باز زنگ زدم گفتن همون جز ict میشه(09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:ما که ۱۷ ام میریم ثبت نام هر چی بادا باد(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ق.ظ)zarig460 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: من پرسیدمااا و ۱۷ ام باید {غیرحضوری} ثبت نام کنین و نیازی نیست بیاین فعلا ![]() |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - dowlati99 - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
خوب ثبت نام غیر حضوری که همین الانشم میشه فک نکنم اونطوری که شما می گین باشه |
RE: ۲۱۴ - امنیت - شبانه مالک اشتر - zarig460 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)dowlati99 نوشته شده توسط: خوب ثبت نام غیر حضوری که همین الانشم میشه با معاونت اموزش حرف زدم بله حضوری باید بریم ![]() |