۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - نسخهی قابل چاپ |
۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - raz_13496 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
به نظرتون برم یا بازم بخونم من امسال واسه آی تی خونده بودم ولی آی تی مجاز نشدم حتی! |
۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - niloofar1386 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ
کسی از سطح این موسسه غیر انتفایی اطلاعی داره؟در مقایسه با روزبهان چطور؟ |
RE: ۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - parsian - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
سلام من هم با رتبه ۱۸۰۰ ، ارشد نرم افزار تو این موسسه قبول شدم ، و دیروز ( یکشنبه ۹۲/۰۶/۱۰ ) ثبت نام کردم . به نظر دانشگاه بدی نیست ، اساتید و هیات علمیش که خوبه ، و مدیر آموزش دانشگاه کارشناسیم هم این موضوع رو تائید کرد . تنها بدیش مکان جدیدش دور هست و بد مسیر ولی در کل خوبه ارزش رفتن رو داره . بچه هایی که تو این موسسه قبول شدن و بچه کرج یا تهران هستن ، میتونن بهم ایمیل بزنن و در ارتباط باشیم ، برای رفت و آمد هم یه فکری باید بکنیم |
۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - M0TRIX - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
دوستانی که اینجا قبول شدن میشه کارنامهشون رو بزارن؟ |
۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - hamid88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
منم امسال ۱۸۰۰ شدم احتمالا بیام شهاب ولی روزبهان یه چی دیگس |
۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - hamid88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
والا خبری ندارم زیاد ولی فکر کنم ١٥٠٠ این حول و حوشا باشه البته اینم بگم که شهاب دانش جزء موسسه های خوبه ایرانه Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: ۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - hamid88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ق.ظ)m.t نوشته شده توسط: دوستان یعنی با ۱۷۰۰ نرم افزار میشه هدف یا روزبهان ساری قبول شد؟ کسی از قبولی این موسسات اطلاع داره.ممنون میشم راهنماییم کنید ۹۰% آره |
RE: ۲۱۰۰ نرم افزار - موسسه غیرانتفاعی شهاب دانش قم - ani123 - 15 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)parsian نوشته شده توسط: سلام سلام شما درستون تموم شده؟ منامسال قبول شدم ولی نمیدونم چه جور جایی هست؟ اساتیدش خوبن؟ از لحاظ علمی دانشگاه خوبیه؟ |