۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - نسخهی قابل چاپ |
۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - mrpool - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سلام. کد رشته قبولی: ۳۳۷۶۷ عنوان رشته قبولی و نام دانشگاه: مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه صنعتی شیراز-روزانه اصلا خوشحال نیستم ، اگه ترم های آخر شاگرد اولیم رو نگه میداشتم ، الان دانشگاه های تهران قبول میشدم |
۲۵۲ نرم افزار - روزانه دانشگاه صنعتی شیراز - nana2010 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
منم ۲۵۹ نرم افزار روزانه دانشگاه صنعتی شیراز خوشوقتم همکلاسی ! |
۲۵۲ نرم افزار - روزانه دانشگاه صنعتی شیراز - mrpool - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
مهر میبینمت |
RE: ۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - maryam.raz - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mrpool نوشته شده توسط: سلام.تبریک میگم صنعتی شیراز هم دانشگاه خوبیه از نظر محیطی هم خیلی سرسبزه(قورمه سبزیتون همیشه آماده است) خیلی ها از جمله خودم آرزوم بود صنعتی شیراز قبول میشدم |
RE: ۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - mrpool - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mrpool نوشته شده توسط: سلام.تبریک میگم مرسی ، ایشالا سال بعد شما یه جای بهتر از ما قبول بشین |
RE: ۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - Processor - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
سلام من هم آی تی صنعتی شیراز قبول شدم. ولی سازمان سنجش یه اطلاعیه داده و نوشته که صنعتی شیراز تعداد زیادی از رشته ها رو حذف کرده. از جمله آی تی و کامپیوتر. شما اطلاعی ندارید که الان چی میشه!!!!؟ |
۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - nana2010 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)Processor نوشته شده توسط: سلام کد رشته های آموزش محور حذف شدن. |
RE: ۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - Processor - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)nana2010 نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)Processor نوشته شده توسط: سلام بله درسته من به کد دقت نکرده بودم. خیلی ممنون. |
RE: ۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - mrpool - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ)Processor نوشته شده توسط: بله درسته من به کد دقت نکرده بودم. خیلی ممنون. به به ، میبینم که هم شهری هم هستیم منم کارشناسی رو تو دانشگاه ارومیه گذروندم . |
۲۵۲ نرم افزار - روزانه صنعتی شیراز - ahmadm - 09 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان کسی از سطح معماری کامپیوتر دانشگاه شیراز خبری داره؟ |