تالار گفتمان مانشت
۱۰۹ - تجارت - شبانه علم و صنعت - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۰۹ - تجارت - شبانه علم و صنعت - Renegad - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ

با سلام خدمت همه دوستان

به دوستانی هم که قبول شدن تبریک عرض میکنم،منم با رتبه ۱۰۹،تجارت دانشگاه علم و صنعت قبول شدم(شبانه)
البته با این ظرفیت ها من امیدی به روزانه اصفهان هم نداشتم!!
بازم خدا روشکر

۱۰۹ آی تی - تجارت علم و صنعت(نوبت دوم) - sajjad988 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ

تبریک بسیار فراوان احمد جاااااااااااااااااااان Smile Wink :*

۱۰۹ - تجارت - شبانه علم و صنعت - bahare_harandizade@yahoo.com - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ

با سلام و تبریک فراوان ،ببخشید میشه لطف کنید و ترتیب انتخاب رشته تون رو بگید؟

۱۰۹ - تجارت - شبانه علم و صنعت - Renegad - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ

با سلام مجدد و تشکر بسیار از دوستان خوبم
ترتیب انتخاب های من به شکل زیر بود(به علت طولانی بودن فقط ۱۷ انتخاب اول ذکر کردم که در انتخاب ۱۶ام قبول شدم) :

۱ - ۳۳۶۰۹ || دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات || روزانه
۲ - ۳۴۱۱۳ || دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه
۳ - ۳۳۶۱۰ || دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه
۴ - ۳۳۶۱۸ || دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم
۵ - ۳۳۶۱۹ || دانشگاه صنعتی شریف || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم
۶ - ۳۳۶۰۳ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات || روزانه
۷ - ۳۳۶۱۵ || دانشگاه تهران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات || نوبت دوم
۸ - ۳۳۵۵۱ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -تجارت الکترونیکی || روزانه
۹ - ۳۳۵۷۰ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -امنیت اطلاعات || روزانه
۱۰ - ۳۳۵۸۲ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه
۱۱ - ۳۳۵۵۹ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -تجارت الکترونیکی || نوبت دوم
۱۲ - ۳۳۵۷۳ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -امنیت اطلاعات || نوبت دوم
۱۳ - ۳۳۵۹۱ || دانشگاه صنعتی امیرکبیر || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم
۱۴ - ۳۳۵۵۳ || دانشگاه علم وصنعت ایران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -تجارت الکترونیکی || روزانه
۱۵ - ۳۳۵۸۶ || دانشگاه علم وصنعت ایران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || روزانه
۱۶ - ۳۳۵۶۲ || دانشگاه علم وصنعت ایران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -تجارت الکترونیکی || نوبت دوم
۱۷ - ۳۳۵۹۴ || دانشگاه علم وصنعت ایران || مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات || مهندسی فناوری اطلاعات -شبکه های کامپیوتری || نوبت دوم