![]() |
ساده سازی جبر - نسخهی قابل چاپ |
ساده سازی جبر - homaaa - 23 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ
باسلام طریق ساده شدن این فرمول رو میشه توضیح بدید؟ X’y’+x’yQ’+xy’Q=x’y’+x’Q’+xy’Q=x’Q’+y’Q |
RE: ساده سازی جبر - ف.ش - ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
اگر این مورد True باشه [tex]x'y'[/tex] این هم True است چون Q+Q'=1 [tex]x'y'(Q Q')[/tex] پس جایگزین میکنیم حال در جمله این دو مورد را داریم که با هم ادغام میکنیم: [tex]x'y'Q' x'yQ'=x'y'(Q Q')=x'y'[/tex] [tex]x'y'(Q Q') x'yQ' xy'Q=[/tex] [tex](x'y'Q' x'yQ') (x'y'Q xy'Q)= x'Q' y'Q[/tex] |
ساده سازی جبر - k_jamdar - 02 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
X’y’+x’yQ’+xy’Q=x’y’+x’Q’+xy’Q=x’Q’+y’Q X'(Y'+YQ')+Y'(X'+XQ)=X'(Y'+Q')+Y'(X'+Q)طبق قانون شبه جذب X'Y'+X'Q'+Y'Q=X'Y'(Q+Q')+X'Q'+Y'Q=X'Y'Q+X'Y'Q'+X'Q'+Y'Q=X'Q'+Y'Q طبق قانون جذب |
ساده سازی جبر - parsaNA - 03 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ
ایول استاد جمعدار . دم شما گرم ![]() |